Фільм "Джой" точно підніме вам настрій / скріншот

Іноді хочеться подивитися легкий фільм, який підніме настрій і врятує від емоційного вигорання. Однак обрати кінокартину буває дуже складно. Пропонуємо вам п'ять фільмів, які точно вас розвеселять і не дадуть потонути в печалі.

"Неймовірне життя Уолтера Мітті"

Комедія вийшла на екрани в 2013 році. Її зняв комік Бен Стіллер, який сам же виконав головну роль. Актор перевтілився у фотографа Уолтера Мітті, що працює в журналі. Одного разу йому доводиться відправитися в подорож, фотографу потрібно подолати чималий шлях.

Життя Мітті було нудним і депресивним, але в один момент він зрозумів, що може все змінити. Мотивуючий фільм з красивими пейзажами надихне та дасть сили рухатися вперед.

"Хоч раз у житті"

Комедія з Кірою Найтлі та Марком Руффало, що вийшла на екрани в 2013 році, розповість про музичний світ Нью-Йорка. Успішний продюсер опиниться в кроці від краху своєї кар'єри, а потім зустріне в барі молоду і дуже веселу співачку. 

Він вирішує зробити її зіркою, їхні стосунки переростають у теплі та дружні. Музична комедія точно відверне вас від печалі, а пригоди, які увірвуться в життя героїв фільму, покажуть, що в цьому житті все можливо.

"1+1" (Недоторканні)

Французька комедія 2011 року розповідає про те, як двоє абсолютно різних людей можуть подружитися і навчити один одного чомусь новому. Багатий аристократ, який прикутий до інвалідного крісла, наймає хулігана і розуміє, що в житті є дуже багато приводів для радості.

У фільмі знялися Франсуа Клюзе і Омар Сі. Кінокартина заснована на реальних подіях. Історія настільки сподобалася критикам, що фільм навіть номінували на "Золотий глобус".

"Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом"

Американська комедія вийшла на екрани в 2009 році. У ній знялися Меріл Стріп і Емі Адамс. У центрі сюжету молода письменниця, яка вирішує вести блог і мріє відволіктися від роботи. Вона ставить перед собою мету: приготувати всі рецепти з книги Джулії Чайлд.

Фільм показує, як героїні боролися з дрібними негараздами і шукали щастя. Робота над комедією принесла Стріп "Золотий глобус", фільм отримав хороші оцінки критиків.

"Джой"

Комедія 2015 року розповідає про жінку, яка зважилася зайнятися бізнесом. Проста домогосподарка з дитиною на руках бере все в свої руки і наполегливо йде до своєї мети.

У фільмі знялися Дженніфер Лоуренс, Роберт Де Ніро, Бредлі Купер. "Джой" вважається мотиваційним фільмом, який надає глядачам сили та надихає їх мріяти, попри вигорання та труднощі.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про п'яті містичних фільмів, від яких вам буде не по собі.

Вас також можуть зацікавити новини: