Літак здійснює вантажні перевезення / прес-служба аеропорту " Одеса"

У міжнародному аеропорту "Одеса" здійснив посадку літак-акула Ан-26, який був задіяний у зйомках блокбастера "Нестримні-3".

Як повідомили УНІАН в прес-службі аеропорту, цей літак, який зараз належить українській авіакомпанії Eleron, в даний час здійснює вантажні перевезення.

Літак відомий тим, що знявся в американському бойовику "Нестримні-3" (The Expendables 3), і його незвичайний дизайн розроблений на замовлення Голлівуду.

Відео дня

Читайте такожОприлюднено трейлер фільму "7500" про захоплення літака терористами (відео)

"Свою ліврею і всесвітню популярність він отримав після зйомок в голлівудському блокбастері "Нестримні-3". Тоді він зіграв одну з головних ролей разом з плеядою зірок, серед яких Сильвестр Сталлоне, Джейсон Стетем, Антоніо Бандерас та ін.", - зазначили в прес-службі.

Зазначений літак авіакомпанія придбала в 2018 році і задіяла під вантажні перевезення, які здійснюються, зокрема, в європейські країни.

Зсередини "акула" нічим не відрізняється від інших Ан-26.

Світова прем'єра американського бойовика "Нестримні-3" відбулася в серпні 2014 року.

Довідка УНІАН. Міжнародний аеропорт "Одеса" відноситься до групи найбільших аеропортів України і пов'язаний повітряними лініями з багатьма містами України, СНД, а також країнами Західної Європи, Азії, Африки.