Кадр з серіалу "Пісочний чоловік" / фото Netflix

Топ-10 серіалів серпня: "Пісочний чоловік", "Дім дракона", "Вона-Галк" та "Андор"

09:29, 31.07.2022
7 хв.

У серпні на глядачів біля "малих екранів" чекає чимало довгоочікуваних прем’єр. Так, на Netflix стартують фентезі-серіал "Пісочний чоловік", а також треті сезони фентезі-хоррору "Ключі Локків", анімаційного фентезі "DOTA: Кров дракона" та підліткової драмеді "Я ніколи не…". Disney+ випустить два серіали з кіновсесвіту Marvel – "Я є Ґрут" та "Вона-Галк", а також ще один зі світу "Зоряних війн" – "Андор". На HBO вийде "Дім Драконів", що є приквелом "Гри престолів", на AMC – спін-офф "Ходячих мерців", а на Hulu – психологічний трилер "Пацієнт". Детальніше читайте в огляді УНІАН.

УНІАН підготував добірку 10 найбільш очікуваних серіалів серпня 2022 року.

Пісочний чоловік

The Sandman (Netflix, 5 серпня 2022 року, 1 сезон)

Довгоочікуваний фентезі-серіал "Пісочний чоловік" знятий за однойменною серією коміксів британського письменника Ніла Геймана, що виходили в 1989-1996 роках на DC Comics. У центрі сюжету – повелитель царства снів Морфей, який потрапляє в 1916 році в полон до окультиста Родеріка Берджесса (Чарльз Денс з "Гри престолів"), але через 105 років виривається на свободу. Тепер він має намір відновити порядок у своєму королівстві Снів. Його роль виконує англійський актор Том Старрідж, відомий за фільмами "Рок-хвиля", "В дорозі" і серіалом "Порожня корона".

Серед інших персонажів серіалу – повелитель Пекла Люцифер (Гвендолін Крісті з "Гри престолів"), різні жителі королівства Мрій, в тому числі кошмар-втікач Корінфіан (Бойд Холбрук з "Нарко") і біблійні брати Каїн і Авель, семеро Нескінченних, серед яких Смерть, Доля (Девід Тьюліс), Відчай і Бажання, а також окультний детектив Джоанна Костянтин (нащадок Джона Костянтина), роль якої виконує зірка "Доктора Хто" Дженна Коулман. Також одну з ролей виконує Стівен Фрай.

1 сезон серіалу налічуватиме 10 епізодів, усі вони стануть доступні одночасно.

Я є Ґрут

I Am Groot (Disney+, 10 серпня 2022 року, 1 сезон)

Цей анімаційний міні-серіал розповість про одного з членів команди "Вартових галактики" – позаземного деревоподібного гуманоїда Ґрута, якого глядачі вже не раз могли бачити на "великому екрані".

Автори проекту позиціонують його як сімейне шоу, що являє собою нарізку історій про пригоди Ґрута та його незвичайних друзів. Серіал буде частиною четвертої фази кіновсесвіту Marvel.

Як і у фільмах, головного героя озвучуватиме Він Дізель. Також до озвучування Єнота Ракети в міні-серіалі повернеться Бредлі Купер.

Серіал складатиметься з десяти короткометражок. Перші п’ять будуть представлені 10 серпня, решта – згодом.

Ключі Локків

Locke & Key(Netflix, 10 серпня 2022 року, 3 сезон)

Третій сезон фентезі-хоррор-серіалу "Ключі Локків" на основі однойменної серії коміксів Джо Хілла (син Стівена Кінга) стане для проекту останнім та вочевидь остаточно розкриє таємницю магічних ключів, які наділяють їхніх власників надприродними силами, та поставить крапку у боротьбі родини Локків з демонами.

Усі 10 епізодів третього сезону серіалу стануть доступні 10 серпня.

DOTA: Кров дракона

DOTA: Dragon's Blood (Netflix, 11 серпня 2022 року, 3 сезон)

В центрі сюжету цього анімаційного фентезі-серіалу – прославлений лицар Девіон, мисливець на драконів, від яких потерпають люди. Після зустрічі з могутнім древнім драконом Слайраком і з принцесою у вигнанні Міраною, у якої є своя таємна місія, Девіон виявляється втягнутий в події масштабніші, ніж він міг собі уявити.

Перші два сезони серіалу складалися з 8 епізодів кожен, які вийшли одночасно. Ймовірно, так буде і з третім.

Я ніколи не…

Never Have I Ever (Netflix, 12 серпня 2022 року, 3 сезон)

Хітовий підлітковий комедійно-драматичний телесеріал "Я ніколи не…" розповідає про ученицю середньої школи Деві Вішвакумар індійсько-американського походження, яка переживає смерть батька, та паралельно намагається адаптуватися в новій школі, прийняти свою національну ідентичність та налагодити стосунки з рідними та ворогами.

Особливістю серіалу є те, що здебільшого його події для головної героїні коментує професійний тенісист Джон Макінрой. В окремих епізодах шоу були і зіркові "коментатори" – Енді Семберг та Джіджі Хадід.

У третьому сезоні серіалу буде 10 епізодів, усі вони вийдуть одночасно. Також вже відомо, що у серіалу буде 4 сезон, який вийде у 2023 році.

Історії ходячих мерців

Tales of the Walking Dead (AMC, 14 серпня, 1 сезон)

Спін-офф серіалу "Ходячі мерці" в жанрі зомбі-хоррор знятий у форматі антології та розповість про нових персонажів легендарної франшизи.

Головні ролі в серіалі виконають Ентоні Едвардс ("Топ Ган", "Зодіак"), Паркер Поузі ("Крик 3", "Блейд: Трійця"), Олівія Манн ("Люди Ікс: Апокаліпсис", "Супер Майк"), Данні Рамірез ("Топ Ган: Меверік", "Сокіл та Зимовий солдат"), Даніелла Пінеда ("Первородні", "Ковбой Бібоп"), Саманта Мортон ("Особлива думка", "Контроль") та інші.

У серіалі буде шість епізодів, які виходитимуть раз на тиждень.

Вона-Галк

She-Hulk: Attorney at Law (Disney+, 17 серпня 2022 року, 1 сезон)

В новому серіалі в рамках четвертої фази кіновсесвіту Marvel глядачів познайомлять з новим персонажем – жінкою-юристом Дженніфер Уолтерс, що спеціалізується на справах, пов'язаних з надлюдьми. Вона є двоюрідною сестрою месника Брюса Беннера / Галка і може перетворюватися на більшу і більш потужну версію самої себе з зеленим відтінком після того, як їй зробили переливання крові від її кузена.

Головні ролі в серіалі виконають Тетяна Маслані (Дженніфер Уолтерс / Вона-Галк), Марк Раффало (Брюс Беннер / Галк) і Тім Рот (Еміль Блонський / Мерзота), а роль головного антоганіста дістанеться Джамілі Джаміль (Титанія). Також серед запрошених зірок – Бенедикт Вонг (Вонг) і Чарлі Кокс (Метт Мердок / Шибайголова).

Перший епізод серіалу вийде 17 серпня, а загалом у сезоні буде 9 серій, які виходитимуть по одній раз на тиждень.

Дім Дракона

House of the Dragon (HBO, 21 серпня 2022 року, 1 сезон)

Довгоочікуваний приквел "Гри престолів", знятий на основі книги Джорджа Мартіна "Вогонь і кров", розповість про розквіт Дому Таргарієнів – за 200 років до подій основного серіалу.

Головні ролі в серіалі виконають Педді Консидайн ("Круті фараони", "Субмарина"), Емма Д'арсі ("Ханна"), Метт Сміт ("Доктор Хто", "Мобіус"), Олівія Кук ("Мотель Бейтсів", "Звук металу"), Ріс Іванс ("Рок-хвиля", "Kingsman: Початок"), Соноя Мідзуно ("Ex Machina", "Анігіляція") та інші.

Загалом у першому сезоні буде 10 епізодів, які, найімовірніше, виходитимуть раз на тиждень.

Пацієнт

The Patient (Hulu, 30 серпня 2022, 1 сезон)

У центрі сюжету цього міні-серіалу опиниться психотерапевт Александр Штраус, якого захопить у полон серійний вбивця Сем Фортнер, щоб отримати допомогу в приборканні його потягу до вбивств.

Головні ролі в серіалі виконають Стів Карелл ("Офіс", "Ранкове шоу", "Космічні війська") та Донал Глісон ("Ex Machina", "Гаррі Поттер і смертельні реліквії", "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження").

Усього в сезоні буде 10 епізодів, перші три з яких вийдуть 30 серпня, решта виходитимуть раз на тиждень.

Андор

Andor (Disney+, 31 серпня 2022 року, 1 сезон)

Це черговий серіал зі світу "Зоряних війн", що є приквелом до фільму "Бунтар Один" та розповість про Касіяна Андора (його, як і у фільмі, зіграє Дієго Луна). Події фільму відбуватимуться за п'ять років до подій, показаних у фільмі.

Також у серіалі зіграють Стеллан Скашгорд ("Тор", "Німфоманка"), Адріа Архона ("Справжній детектив", "Морбіус") та інші.

Серіал складатиметься з 12 епізодів, перші два з яких вийдуть 31 серпня, решта виходитиме по одному раз на тиждень.

***

Також рекомендуємо вам ознайомитися з добіркою найкращих серіалів липня 2022 року.

Марина Григоренко

завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся