Скріншот з фільму "Пенелопа"

Розповідаємо про фільми, які ви можете подивитися зі своїми дітьми - вони оповідають про дружбу, взаємини між людьми, відвагу, пропагують чесність і безкорисливість. Попри те, що випущені вони були досить давно, актуальність не втратили досі.

Великий і добрий велетень

Фільм "Великий і добрий велетень" заснований на однойменній книзі Роальда Даля і був випущений в 2016 році. Режисером фільму став Стівен Спілберг.

Сюжет фільму розповідає про дівчинку на ім'я Софі, яка живе в дитячому притулку в Лондоні. Одного разу вночі, коли всі сплять, Софі помітила загадкового велетня за вікном. Він забрав дівчинку з собою в його чарівний світ.

Опинившись у світі велетнів, Софі виявила, що її новий друг є добрим велетнем. Він захистив дівчинку від лиходіїв, а також розповів їй про свою роботу - збір і відправку сновидінь дітям.

Фільм "Великий і добрий велетень" - це історія про дружбу, мрії і силу віри. Він показує, що дружба може змінити світ і подолати труднощі.

Чарлі та шоколадна фабрика

Фільм "Чарлі і шоколадна фабрика" є адаптацією однойменної книги Роальда Даля і був випущений в 2005 році. Режисером фільму став Тім Бертон. 

Сюжет фільму розповідає історію хлопчика на ім'я Чарлі Бакет, який живе в бідній родині і мріє про відвідування шоколадної фабрики знаменитого кондитера Віллі Вонки. 

Віллі Вонка, господар фабрики, виявляється ексцентричним і таємничим персонажем. В процесі екскурсії діти потрапляють в різні кімнати і проходять крізь неймовірні пригоди. Однак, у міру просування екскурсії, інші діти починають порушувати правила і потрапляють в неприємності.

Павутина Шарлотти

Фільм "Павутина Шарлотти" був випущений в 2006 році і є екранізацією однойменної книги Е.Б. Уайта.

Сюжет фільму оповідає про маленьку свинку на ім'я Вілбур, яка була врятована від смерті дівчинкою на ім'я Ферн. Уілбур живе на фермі Гомера Цукермана. Порося стало об'єктом уваги інших тварин на фермі. Там він знаходить собі друга - павучиху на ім'я Шарлотта. Вілбур живе в тривозі, адже він думає, що його дні добігають кінця... Що або хто зможе його врятувати?

Пенелопа

Фільм "Пенелопа" - це романтична комедія, випущена в 2006 році. Сюжет розповідає історію молодої жінки на ім'я Пенелопа Вілхерн, яка народилася з прокляттям - на її обличчі є свинячий ніс. Щоб прокляття було знято, Пенелопа повинна відчути справжнє кохання до когось із людей свого класу.

Через свій незвичайний зовнішній вигляд Пенелопа була змушена ховатися від громадськості і проводити більшу частину часу в будинку своєї родини. Її батьки одержимі завданням зняти прокляття. Вони запрошують молодого аристократа Максиміліана до їхнього дому зустрітися з Пенелопою і, можливо, покохати її.

Максиміліан спочатку погоджується на побачення, але все йде не за планом.

Раніше УНІАН писав про п'ять фільмів з красивим любовним сюжетом.

Вас також можуть зацікавити новини: