Кадр з фільму "Чорна вдова" / фото Marvel Studios

8 липня у світовий прокат нарешті вийшов супергеройський екшн "Чорна вдова" / Black Widow зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі.

Фанати Marvel при цьому задаються питанням, чи є в кінці фільму традиційна сцена після титрів.

УНІАН вже сходив на прем'єру довгоочікуваної новинки і може з упевненістю сказати: сцена після титрів "Чорної вдови" є і до неї варто досидіти в залі кінотеатру.

Відео дня

Зокрема, у короткому ролику знову з'являється персонаж графині Валентини Аллегри де Фонтейн у виконанні Джулії Луї-Дрейфус ("Віце-президент"), яка вперше була представлена в кіновсесвіті Marvel навесні 2021 року в серіалі "Сокіл і Зимовий солдат". Там персонаж, який грає важливу роль в оригінальних коміксах, постає в образі представника певного секретного агентства і вербує Джона Уокера / невдалого Капітана Америка / новоспеченого Агента США.

У сцені після титрів "Чорної вдови" з'ясовується, що і "сестра" Наташі Романофф - ще одна Чорна вдова Олена Бєлова - також працює на де Фонтейн, від якої вона отримує нове завдання. Судячи з усього, воно приведе її прямо в майбутній серіал "Соколине око" з Джеремі Реннером і Хейлі Стейнфілд, який повинен вийти на Disney+ наприкінці 2021 року.

Ну а докладний огляд фільму "Чорна вдова" ви можете прочитати за посиланням.