Керрі Бредшоу досі не може забути Містера Біга / Скріншот

Онлайн вийшла 9, передостання, серія продовження "Сексу і міста" під назвою "І просто так…". 

Розповідаємо, що сталося з головною героїнею серіалу Керрі Бредшоу у виконанні Сари Джесіки Паркер. Увага, нижче можуть бути спойлери!

"І просто так..." 9 серія: сюжет

У 9 серії продовження "Сексу і міста" Міранда з'ясовує з Че стосунки, щоб позначити їхні рамки. У цей час її чоловік Стів зізнається Керрі, що буде до кінця життя вірний Міранді.

Відео дня

Найнудніше життя у Шарлотти. Творці "І просто так ..." вирішили до кінця розкрити її образ ідеальної домосідки, що займається дітьми і чоловіком. І найбільша подія зараз в її житті - початок менструації у доньки. 

Читайте такожГлядачів серіалу " і просто так..."приголомшили в першому епізоді

А ось Керрі не позаздриш: вона досі сумує за Бігом і боїться зняти обручку. Але у фінальній сцені ми бачимо, як вона прощається з цією прикрасою і вперше після похорону чоловіка йде в клуб танцювати. А ще вона дає третій шанс своєму новому знайомому Петеру.

Раніше російських глядачів сиквела "Сексу і міста" під назвою "І просто так..."  обурила згадка у 8 серії російської повії. Приводом для гніву росіян стала сцена, коли Керрі Бредшоу обговорює з подругою Сімою свою нову сусідку Лізетт. Остання в молодому віці живе у власній розкішній квартирі. І тут Сіма називає дівчину "російською повією", так вона пояснює придбання Лізетт дорогої нерухомості. Насправді ця героїня працює дизайнером ювелірних прикрас. І вона не росіянка. 

Вас також можуть зацікавити новини: