Сергій Лазановський / фото з соцмереж

25 квітня на каналі 1+1 відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Голос країни". Його переможцем став молодий та талановитий Сергій Лазановський з команди Наді Дорофеєвою. Він виконав пісню "You Are The Reason" співака Calum Scott. Виконання пісні зворушило не тільки тренерів, а й всю країну, адже він отримав перемогу в глядацькому голосуванні. За свій тріумф Сергій отримає квартиру в Києві та можливість виступити на музичному фестивалі ATLAS WEEKEND.

Що відомо про Сергія Лазановського

Сергій народився в селі Попельники Івано-Франківської області. Його мама дуже любила музику і співала усюди. Саме від неї він перейняв любов до співу. "Я все життя співав, навіть у пологовому будинку при народженні був найкрикливішою дитиною. Тоді мої родичі казали, що стану артистом", – розповідав Лазановський.

Читайте такожОскар-2021: повний список переможців (фоторепортаж)Після школи Сергій мав стати фармацевтом, однак вступив в Інститут мистецтв на кафедру сценічної майстерності. Спочатку родина не сприймала серйозно його захоплення музикою. В студентські роки юнак виступав на весіллях і вечірках, потім працював в Івано-Франківському драматичному театрі. Окрім цього, він вів ефіри на телеканалі UA:Карпати, викладав на музичній кафедрі в Університеті Короля Данила, а також у продюсерському класі Starteam.

На "Голос країни" він мріяв потрапити з другого сезону. В 11 сезоні його мрія втілилася в життя: Лазановський успішно пройшов кастинг. На сліпих прослуховуваннях він виконав пісню You Are The Reason, яку згодом повторно виконав у фіналі. Олег Винник та Надія Дорофеєва погодилися взяти його у свою команду. До останньої він приєднався.

Читайте також інші новини музики та кіно: