Катерина Бужинська випустила зворушливу пісню-молитву / фото instagram.com/buzhynska

Відома українська співачка Катерина Бужинська вперше після 24 лютого випустила пісню і показала кліп на неї. У відеороботі вона використовувала реальні кадри війни в Україні. 

"Відео надзвичайно точно зображує українське сьогодення завдяки використаним кадрам військової хроніки, а емоційності йому надають трагічні та радісні моменти з життя реальних людей - військових та їхніх родин. Серед них можна бачити членів моєї сім'ї - тато і брат", - розповіла артистка, коментуючи кліп. 

Свою нову роботу Катерина присвятила захисникам, які зараз воюють на передовій, рятуючи свою країну і своїх співвітчизників. 

"Це пісня-молитва "білого ангела-хранителя", яким є для захисника мама, дружина, сестра, дочка, батько, дідусь і бабуся – кожен українець, який чекає з поля бою свого воїна і молиться за нього і нашу перемогу. Вона про надзвичайну віру в силу і міцність духу солдата, про те, що добро обов'язково долає зло, а любов – смерть", - поділилася Бужинська. 

Сама знаменитість після 24 лютого поїхала з дітьми до Болгарії, звідки підтримувала Батьківщину на інформаційному та культурному фронті. 

Нагадаємо? Jerry Heil довела до сліз кліпом з мамою.

Вас також можуть зацікавити новини: