Співачка показала відверте відео / instagram.com/maruvofficial

Українська співачка MARUV днями представила новий кліп на пісню On My Skin. У кадрі зірка постала в БДСМ-образі, який ледь прикривав її оголене тіло. 

Практично весь кліп співачка лежить на ліжку, приймає спокусливі пози, млосно дивиться в камеру, а в кінці - імітує секс з чоловіком і за сумісництвом PR-менеджером проекту MARUV Олександром Корсуном.

Читайте такожСексуальність і кривава бійня: українка зняла видовищний кліп для The Weeknd і Post Malone"Тільки Аня може зробити шикарне відео просто полежавши на ліжку", "Чудово. Немає слів. Чергова фраза застрягла в горлі. Божевільна краса разом з працею, вокалом і талантом Ані. Чомусь страшно дивитися до кінця, тому що такого не буває. Це те, що потрібно! Але врешті-решт, погодьтеся, друзі, адже це абсолютно світовий рівень", "Одна з найкращих пісень в альбомі, а відео - це просто бомба. Неймовірна естетика, що задає біт, закохалася в пісню з перших секунд", "Пісня офігенна, заслуговує звучання десь в голлівудському фільмі", - пишуть шанувальники в мережі.

Нагадаємо, раніше MARUV розповіла про ідею "злити" в мережу дікпіки відомих чоловіків.

Вас також можуть зацікавити новини: