Емінем презентував тизер до альбому / Скріншот Instagram

Культовий американський репер Емінем, дочка якого рік тому вийшла заміж, анонсував випуск нового альбому "The Death of Slim Shady". Реліз планується на літо 2024 року.

"The Death of Slim Shady" стане 12 студійним альбомом репера. Емінем опублікував перший тизер до збірки пісень. Як пише Variety, назва альбому пов'язана з альтер его репера – "Slim Shady", яке є частиною його образу ще з кінця 1990-х років. Трейлер починається з того, що вигаданий кримінальний репортер розповідає про смерть "Slim Shady".

"Завдяки своїм складним і часто критикованим римам, у антигероя, відомого як Slim Shady, не бракувало ворогів", – каже репортер.

кадр з трейлера

Репортер закликає глядачів разом з ним з'ясувати, що стало причиною смерті альтер его Емінема. Він пропонує прихильникам творчості репера відтворити події, що призвели до його вбивства.

"Грубі тексти і суперечливі витівки, можливо, зрештою призвели до його загибелі", – говорить репортер у відео.

У тизері також з'являється легендарний американський репер 50 Cent. Виконавець називає "Slim Shady" не другом, а психопатом. Натомість сам Емінем говорить, що смерть альтер его - це було лише питання часу.

До слова, "Slim Shady" став альтер его Емінема ще з презентації альбомів "Slim Shady EP" та "The Slim Shady LP", які він випустив наприкінці 1990-х років. Цей персонаж став тим, від імені кого репер виконував свої більш агресивні пісні. Зокрема, "Guilty Conscience", "'97 Bonnie and Clyde" та "Kill You".

Нагадаємо, раніше Емінем заборонив проросійському кандидату в президенти США використовувати його пісні.

Вас також можуть зацікавити новини: