Klavdia Petrivna перемогла в номінації "Відкриття року" премії YUNA / Скріншот Instagram

Напередодні, 23 травня, відбулася щорічна церемонія нагородження лауреатів Національної музичної премії YUNA-2024. В одній з номінацій переможницею стала загадкова співачка Klavdia Petrivna, однак артистка проігнорувала премію.

Усі номіновані зірки отримали свої нагороди, окрім молодої виконавиці, яка перемогла в номінації "Відкриття року". Співачка не з'явилася на сцені та в залі під час вручення статуетки. 

Команда Klavdia Petrivna вже встигла прокоментувати таке рішення артистки. У коментарі для "СЛУХ" вони заявили, що не готові поки з'являтися на подібних преміях і до цього варто ставитися досить обережно.

"У непрозоре море пірнати слід дуже обережно. А якщо є можливість, краще взагалі цього не робити", – пояснили представники загадкової зірки.

Що відомо про Klavdia Petrivna

Співачка вже протягом тривалого часу приховує свою особистість. Однак навколо неї шириться чимало чуток. Шанувальники творчості виконавиці припускають, що це Маша Кондратенко, а інші думають, що під великими капелюхами ховається Соломія Опришко.

Попри те, що досі невідомо хто ж така Klavdia Petrivna, вона вже встигла здобути свою популярність в українському шоубізнесі. Серед її найвідоміших пісень "Знайди мене", "Імператори", "Я тобі брехала", "Барабан"

Нагадаємо, раніше загадкова Klavdia Petrivna вперше дала інтерв'ю. Вона лаконічно і зухвало відповіла на запитання ведучих.

Вас також можуть зацікавити новини: