Джамала заспівала найкращі хіти для військових / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Джамала, яка вагітна втретє, провела концерт для військових. Виступ артистки пройшов у реабілітаційному центрі.

Джамала зіграла камерний лайв для українських захисників, які відновлюються після поранень на передовій. Для військових артистка виконала свої найвідоміші композиції, зокрема "Крила" та "1944". Окрім виступу, співачці також вдалося поспілкуватися з бійцями, які перебувають у Київському реабілітаційному центрі RECOVERY.

За словами Джамали, у неї ще ніколи не було такої уважної аудиторії. Вона наголосила, що військові потребують допомоги, і підтримувати бійців потрібно вже зараз:

Сьогодні був такий виступ… у мене такої уважної аудиторії, такої тихої і світлої за настроєм, у ній була неймовірна енергія. Дуже важливо підтримувати людей, які бачили, переживали те, чого не бачили ми. І чим міцнішим і тіснішим буде цей зв’язок — тим більше шансів, що ми зможемо відродитися й відновитися після усього болю та жаху, який принесла війна. Але допомагати відновитися та підтримувати наших захисників і захисниць потрібно просто зараз.

Деякі військові прокоментували виступ Джамали. За словами захисника Ігоря, він отримав емоційні враження від камерного концерту. 

"Всі топові пісні були. Тому зачепило всю аудиторію", - поділився військовослужбовець Михайло.

Нагадаємо, раніше Джамала розповіла, в якій країні народжуватиме третю дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: