Артистка закликала людей не бути такими злими / фото instagram  Alyona Alyona

Українська співачка Alyona Alyona випустила нову пісню "Муляжі". У ній вона заспівала про біль та емоції українських дітей, які бачать чимало горя. Реперка наголосила на тому, що дорослі мають бути прикладом та не наповнювати свої серця негативом.

"На написання цього треку мене надихнули дитячі очі, які я бачила під час відвідування волонтерських центрів. Дуже часто ми, дорослі люди, пускаємо у своє серце гнів, лють, образи, ненависть. Якщо поруч із дитиною знаходяться дорослі, постійно сповнені люті, то дитячі очі починають транслювати розпач і нерозуміння того, як діяти. Мені було страшно це бачити, і я б дуже хотіла, щоб люди вчилися пробачати навіть тоді, коли неймовірно боляче. Пробачати самих себе, близьких людей або несправедливість цього всесвіту. Бо ми є прикладом для наших дітей, а в ситуації з прощенням саме діти є прикладом для нас усіх. Діти вміють пробачати, тому що їхні серця сповненні любові. А коли серце сповнене любові, то стає легше боротися і жити заради світлого майбутнього", - зазначила співачка.

У кліпі, який Alyona Alyona вже представила на YouTube, вона звернулася до людей та зазначила, що нині усі стали черствими. Співачка виконувала трек на тлі зображень людей, згенерованих ШІ.

"Як черствими стали такими мені скажіть. І чому є люди, а є просто муляжі?  Та вогонь все-таки сяє в дитячих сумних очах. Любові вони нас вчать, тож маємо пробачать", - йдеться у пісні.

Alyona Alyona - "Муляжі" (кліп)

Реакція мережі

У коментарях користувачі пишуть:

  • "Одна з кращих українських виконавиць!"
  • "Просто супер"
  • "Сльози на очах, чудова пісня!".

Нагадаємо, нещодавно новий кліп випустив співак MELOVIN. У сміливому відео артист показав, як хейт впливає на людей.

Вас також можуть зацікавити новини: