Чому жінки ненавидять, коли чоловіки грають / фото depositphotos.com

У діджиталізованому суспільстві нерідко зустрічаються сім'ї, де пристрасть до комп'ютерних ігор у одного з партнерів стає причиною для сварок. Деякі жінки можуть не відчувати дискомфорту з тим, що їхній партнер цікавиться комп'ютерними іграми, а інших може це відштовхувати. 

Наприклад, якщо чоловік проводить занадто багато часу за іграми, нехтуючи своїми обов'язками або стосунками, це може викликати розчарування або невдоволення у партнерки. Деякі ігри можуть містити насильство або елементи приниження, що може викликати негативну реакцію і проектуватися на реальне життя.

На форумі Reddit користувачі поділилися своїм досвідом у питанні того, чому жінок відштовхують чоловіки-геймери, і розповіли про винятки.

Відео дня

"Нещодавно я був на побаченні. Нам обом за 30. Ми говорили багато про що. В один момент я запитав, чи грає вона в якісь ігри. Вона зробила таке обличчя, ніби я дозволив собі зайвого. Я сказав їй, що це мене надихає. Раніше я просто грав, а тепер займаюся створенням ігор. Я дуже пишався цим досягненням, але від неї не надійшло жодної реакції. Напевно, вона чекала, поки я заговорю про щось інше. Того вечора ми розійшлися і більше ніколи не бачилися", - згадав один з користувачів.

Коментатори припустили, що у жінки міг бути досвід не дуже вдалих стосунків з чоловіком-геймером, або вона просто побоюється того, що у партнера може бути залежність.

"Деякі розглядають це як марне хобі для чоловіків, і вважають, що вони готові провести своє життя в темній кімнаті в будинку батьків... Те, що ваша подруга навіть не відреагувала на те, що ви розповіли, говорить більше про цю жінку, ніж про її ставлення до ігор. Навіть якщо вона не захоплюється іграми, вона могла б проявити інтерес до співрозмовника і його досягнень", - поділився коментатор.

Коментатори припустили, що у жінки міг бути досвід не дуже вдалих стосунків з чоловіком-геймером / фото depositphotos.com

Дуже популярними є і історії про жінок-геймерів, адже останнім часом гендерна грань в захопленні комп'ютерними іграми стирається:

  • "Я - дівчина, і я давно граю. Я не хочу, щоб в моїй особистості бачили тільки ігромана, тому маю інші хобі і всебічно розвиваюся. Того ж очікую і від чоловіка"
  • "Я думаю, що чим молодше покоління, тим частіше зустрічаються дівчата-геймери"
  • "Мені 25 років, і в моїй віковій групі багато жінок, які грають, хоча це часто більше казуальних ігор. Якщо ви подивитеся на жінок молодше цього віку і особливо на сучасних підлітків, ви виявите, що все більше і більше жінок-геймерів захоплюються "чоловічими" іграми"

Нагадаємо, названо брехню "на благо", яку найчастіше говорять у стосунках.

Вас також можуть зацікавити новини: