Дружина дізналася, що її чоловік виправдовує ґвалтівника і вважає, що той вчинив правильно / фото ua.depositphotos.com

Усім відомо, що будь-яка таємниця рано чи пізно розкриється. Однак багато людей все одно намагаються приховувати свої ганебні секрети, а потім в один момент їхнє життя може зруйнуватися.

Так, жінка розповіла на Reddit, що вона випадково дізналася таємницю свого чоловіка. Нині вона не може йому довіряти. Чоловік в одну мить втратив все, він опинився на межі розлучення і впав на дно в очах коханої жінки.

Все сталося на вечірці, яку у себе вдома влаштувало подружжя. Друг чоловіка був п'яний і проговорився про те, що колись він зґвалтував неповнолітню дівчину, "накачавши" її наркотиками. Про все це він говорив зі сміхом. Жінка помітила, що її чоловік не здивувався, почувши історію свого товариша. А тому вона одразу ж запитала, що він про це знає. 

Відео дня

"Він сказав, що його заарештували за те, що він накачав наркотиками 15-річну дівчину, яка втекла на одну з їхніх вечірок у коледжі, і "вона отримала те, що заслужила, тому що маленькі дівчатка не повинні тікати і веселитися з великими хлопчиками" - процитувала свого чоловіка жінка. 

Почувши це, вона негайно попросила всіх гостей вечірки піти. Також жінка прогнала друга чоловіка, який виявився ґвалтівником.

"Мій чоловік сказав, що я надмірно реагую і поводжуся, ніби "королева драми", а його приятель змінився і зробив дурну помилку, як і всі 21-річні. Я сказала йому, що зґвалтування не є дурною помилкою і що якщо він хоче захистити свого приятеля, він може слідувати за ним прямо за двері" - розповіла вона.

Нині жінка не знає, що їй робити. Сім'я чоловіка звинувачує її в тому, що вона влаштувала скандал нібито на порожньому місці. Сама вона дуже боїться, адже ростить 14-річну дочку і розуміє, що дівчинка може бути в небезпеці, тому що її батько дружить з насильником і запрошує його до них додому.

"Мій чоловік був на тій же вечірці і знав про все це весь час, тому це робить все набагато гірше. Тому що він знав, що зробив його приятель, і підтримав його, і дозволив йому бути поруч з нашою дочкою. І навіть хотів, щоб він був її хрещеним батьком", - зізналася жінка.

Реакція мережі

Користувачі вважають, що автор поста вчинила правильно, коли вигнала насильника і запропонувала чоловікові піти разом з ним. Також вони радять жінці подумати, чи хоче вони жити з людиною, яка виправдовує злочини.

  • "Я відчуваю, що якщо він хвалиться цим на вечірці, це, мабуть, не найгірше, що він коли-небудь робив"
  • "Що станеться, якщо його дочку зґвалтують? Він теж буде дружити з цим ґвалтівником? Це жахливо"
  • "Той факт, що він так готовий захищати його, викликає занепокоєння".

Вас також можуть зацікавити новини: