Чоловік дізнався про дружину таке, що шокувало його / фото ua.depositphotos.com

Користувач соціальної мережі Reddit поділився з іншими користувачами історією про свою дружину. Він розповів, що якось вони сиділи в барі з друзями, і подруга його дружини поцікавилася у нього, чи знає він, що його дружина в студентські роки змусила двох хлопців влаштувати матч UFC.

У цей момент його дружина відразу ж спробувала закрити рота подрузі, але чоловік все ж наполягав на тому, щоб вони розповіли цю історію. Те, що він почув, шокувало його. 

"Отже, моя дружина каже: "Насправді я була на вечірці в коледжі, і ці два хлопці сильно приставали до мене. І ніби вони ставали конкурентоспроможними та трохи агресивними один до одного. Тому я сказала їм, що якщо вони битимуться один з одним один на один, я піду додому з переможцем". Її друзі вмирають від сміху, а подруга Сари каже: "Не забудьте сказати йому, як ти змусила їх битися в спідній білизні, ха-ха!" Що? Я був вражений", - почав розповідь користувач мережі.

Відео дня

Він додав, що запитав у дружини, чи дійсно вона це зробила. Відповідь жінки вбила: "Ьи маєш на увазі, що я спала з переможцем? Так, якщо чесно".

"Вона бачить, що я приголомшений, і нагадує мені, що благала не просити розповісти цю історію. Пізніше тієї ночі, коли ми були лише вдвох, я розповів їй, як розчарований - що це огидна історія, і вона не повинна сміятися над нею чи розповідати комусь. Вона нагадує мені, що я хотів її почути. Але я думав, що це буде звичайна божевільна студентська історія", - продовжив чоловік.

Як він розповів, вони з дружиною сперечалися ще півгодини на цю тему. Він просив її вибачитися за те, що йому довелося це почути, проте жінка не бачила причини для вибачень.

"Тому я вирішив спати в гостьовій кімнаті. Ця історія була гидкою, я думав, що заслуговую вибачення за те, що мені довелося її почути. Вони не повинні жартувати про це", - підсумував юзер.

Нагадаємо, в мережі назвали головні ознаки здорових стосунків.

Вас також можуть зацікавити новини: