Як виявилося, багато користувачів зійшлися на думці, говорячи про ревнощі / фото ua.depositphotos.com

Останнім часом у мережі все частіше обговорюють "червоні прапори" - ознаки небезпечного роману. Однак користувачі Reddit помітили, що багато хто навіть не замислюється про те, як розпізнати по-справжньому здорові стосунки.

Шукаючи недоліки, деякі люди забувають про те, що насправді цінно. Які вчинки говорять про те, що вас дійсно цінують і люблять - читайте нижче.

Довіра та відсутність ревнощів

Як виявилося, багато користувачів зійшлися на думці, говорячи про ревнощі. Якщо ваша друга половинка знає пароль від вашого телефону, але ніколи не читає листування - це ознака довіри. Людина, яка по-справжньому вірить, ніколи не буде намагатися знайти компромат або викрити обранця у брехні.

Відео дня

"Ми сміємося, коли дівчата на нього задивляються. Я не ревную, адже знаю - у мене немає приводів для сумнівів", - написала одна з коментаторш.

Вміння сміятися над помилками

Якщо ви не боїтеся сказати дурість і завжди можете зізнатися коханій людині у найганебнішому "фейлі" - це говорить про те, що ви у здорових стосунках. Користувачі відзначають, що тільки любляча людина, яка добре ставиться до своєї другої половинки, готова прийняти її з усіма вадами і помилками.

"Навіть якщо я впаду у канаву з помиями, вона завжди мене підтримає. Ми пожартуємо з цього, а потім разом виберемося з цього л*йна", - написав чоловік.

Право на особисте життя

Користувачі відзначили, що занадто часто помічали, як хлопець і дівчина "розчиняються" у коханні та завжди проводять час разом. Насправді ж, у здорових стосунках, закохані повинні проживати різні життя, кожен своє. Простими словами, ви можете гуляти з друзями без своєї коханої людини, у вас повинні бути свої інтереси.

"Я бачив занадто багато друзів, які йшли шляхом співзалежності. Різні друзі та інтереси - це дуже важливо", - вважає користувач.

Нагадаємо, раніше чоловіки розповіли, як завоювати їхнє серце на першому побаченні.

Вас також можуть зацікавити новини: