Чоловік дістав дружину своїм хропінням, але нічого не хоче з цим робити / фото ua.depositphotos.com

Часом трапляється так, що навіть найміцніший шлюб може зруйнуватися. І не завжди це трапляється через скандали, зради та інше. Наприклад, все може "вбити" впертість одного з партнерів, який в упор не бачить проблему і відмовляється щось з нею робити.

Так, на Reddit з'явилася історія жінки, чоловік якої перетворив її життя на справжнє пекло. Вони разом вже дев'ять років, Їхні стосунки можна було назвати ідеальними. Але все змінилося чотири роки тому, коли чоловік сильно поправився.

"Коли ми зустрічалися, він був струнким і спортивним. Те, що він набрав вагу, для мене не було проблемою. Поки він не почав хропіти. Щоночі ніби бензопила працює прямо в моєму вусі. Це психологічні тортури, особливо після пологів", - розповіла вона.

Відео дня

Здавалося б, банальна проблема. Багато чоловіків хропуть і не дають своїм дружинам спати. Але ця жінка настільки втомилася від гучного сну свого чоловіка, що вже дійшла до відчаю. Мало того, що він відмовляється визнавати проблему, так він ще й вимагає, щоб дружина спала з ним в одній кімнаті.

"Я йшла в іншу кімнату, а він прокидався, лягав поруч зі мною і знову починав хропіти. Це могло б привести до суперечок, але у мене немає на це сил. Він каже, що не може заснути, якщо я перебуваю в іншій кімнаті. Єдиний раз, коли я могла спати спокійно, це коли він поїхав з міста у відрядження. За цей тиждень я прибрала весь будинок, гараж, ганок, приготувала їжу, дотримувалася правильного розпорядку дня зі своїми трьома маленькими дітьми. Я відчувала себе чудово. Саме тоді я зрозуміла, як сильно його хропіння впливає на мене", - розповіла жінка.

Вона намагалася поговорити з чоловіком, просила його схуднути або ж сходити до лікаря. Але він не хоче боротися з хропінням. Тепер жінка роздратована, вона постійно має змучений вигляд, мало спить і просто ненавидить своє життя.

"Я так сильно його люблю, але тепер мені здається, що я навіть не можу встати з ліжка. Кава, енергетики, нічого не допомагає. Моє тіло виснажене. Моє здоров'я закінчується. Мені стало так погано, коли я намагалася пити кофеїн, щоб не засинати вдень, що у мене захворіли нирки", - зізналася вона.

Зараз вона не знає, як їй вчинити. Йти від чоловіка через хропіння вона не хоче, адже все-таки любить його і вважає таку причину для розлучення вельми дурною. 

Що радять користувачі

Коментатори радять жінці не терпіти хропіння чоловіка. Користувачі вважають, що чоловік просто егоїст. Крім цього, багато хто припустив, що хропіння може бути ознакою небезпечної хвороби - апное. Вони пишуть:

  • "Що? Чому він змушує вас спати поруч з ним, враховуючи, що ви не можете спати? Він плаксива дитина? Дорослий чоловік може спати самостійно, щоб ви могли насолоджуватися життям. Боже мій!"
  • "Спіть в іншій кімнаті, поки він не вирішить цю проблему. Річ не в тому, що йому потрібен сон (поруч з вами), а в тому, що ви втрачаєте сон, а це є формою тортур!"
  • "Схоже, у нього апное. Постав ультиматум: він піде до лікаря або ти підеш. Він справді хоче, щоб ти прокинулася і знайшла його мертвим? Чоловік, який тебе любить, так би не вчинив".

Що робити, якщо чоловік хропе

Раніше УНІАН розповідав про дівчину, яку дістало хропіння коханого. Вона втомилася терпіти і придумала незвичайний спосіб "помсти". Дівчина записала хропіння на диктофон, щоб довести своєму обранцеві всю серйозність ситуації.

Але його це лише насмішило. І тоді дівчина придумала, як заробити гроші на хропінні свого хлопця.

Вас також можуть зацікавити новини: