Ніколи так не робіть, якщо хочете зберегти стосунки з чоловіком / фото ua.depositphotos.com

Користувачі Reddit розповіли, що може повністю "вбити" симпатію до жінки. Деякі вчинки викликають у них огиду, після чого їм вже не хочеться думати про стосунки. На що дійсно звертають увагу чоловіки - читайте нижче.

Жорстокість і погане ставлення до тварин

Чоловіки здатні втратити весь інтерес до жінки, якщо побачать, що вона зла. Особливо це проявляється в тому, як вона ставиться до тварин. 

"Я був закоханий у дівчину, коли був підлітком... Вона була 10 з 10. У неї був кіт. Одного разу вона розлютилася, схопила кота і кинула його в стіну. Я миттєво зненавидів її", - зізнався один з коментаторів, який відразу ж розлучився з дівчиною, а незабаром вкрав у неї кота.

Відео дня

Пихатість і хамське відношення до персоналу

Багато чоловіків визнали, що одразу ж розуміли характер жінки, коли відправлялися з нею до ресторану. Якщо вона грубіянить офіціантам і вимагає до себе "особливого" ставлення, другого побачення точно не буде.

"Вона була досить холодною і цікавою. На третьому побаченні ми пішли до мого улюбленого ресторану, і вона була грубою з персоналом. Я був настільки збентежений, що не тільки розстався з нею, але й повернувся до ресторану, щоб вибачитися. Робота в сфері обслуговування досить відстійна і без того, щоб хтось був таким жахливим. Я трохи злий і збентежений навіть зараз (вже за рік), думаючи про це жахливе побачення", - розповів чоловік на Reddit.

Гігієна і порядок в домі

Виявляється, чоловіки дуже уважні до всіх дрібниць. Вони помітять і брудне волосся, і неохайний манікюр. А якщо від жінки буде погано пахнути, це геть "вб'є" чоловічий інтерес. Особливу увагу чоловіки приділяють тому, де і як живе їх обраниця. Хаос, бруд і антисанітарія змушують чоловіків збігати, навіть якщо справа дійшла до інтиму.

"Вона відвела мене до себе... Я скористався її ванною. Абсолютно огидно! Немає душу, а брудна ванна була повна сміття. Де вона купається? Потім, тому що я був трохи п'яний і все ще хотів зайнятися сексом, ми лягли в її ліжко. На її простирадлах були недопалки і попіл! Я пішов", - поділився сумним досвідом один з коментаторів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, чому чоловіки насправді надсилають дікпіки.

Вас також можуть зацікавити новини: