Через ці фрази часто виникають проблеми у стосунках / фото ua.depositphotos.com

Часто ми говоримо якісь фрази, навіть не підозрюючи про те, що вони можуть діяти на людей, як червона ганчірка на бика. Користувачі Reddit розповіли, які вирази їх дратують найбільше.

"Я такий, який є"

Таку фразу найчастіше говорять для того, щоб виправдати свою не найкращу поведінку. І якщо при першому знайомстві ви її вимовляєте, то ваш співрозмовник вже розуміє, що ви можете бути потенційно небезпечною людиною. Тому таких висловлювань краще уникати. Вмійте визнавати свої помилки і нести за них відповідальність.

Відео дня

""Я просто чесний / я гранично чесний" - так грубі люди прикрашають свою грубість. Якби вони були дійсно чесними, вони б просто визнали, що вони неприємні люди", - пише один з користувачів мережі.

"Ти знаєш, хто я?"

Цю фразу говорять люди, які хочуть підвищити свій статус в очах інших. Однак, як кажуть психологи, такий метод маніпуляції свідчить лише про те, що у людини низька самооцінка, і таким чином вона намагається принизити іншу.

"Моя сестра сказала це під час візиту до ресторану. Вона помилилася із замовленням, але звинуватила в цьому офіціантку. Потім вона сказала цю ахінею: "Ти знаєш, хто я?" Я так сильно сміявся. Я хотів би сказати щось уїдливе в той момент моїй сестрі, але я цього не зробив. Я був так вражений, що вона сказала це лайно", - каже один з юзерів.

"Якщо ти не можеш впоратися зі мною поганою, то ти не заслуговуєш на мене хорошу"

Користувачі мережі порівняли такий вислів з іншим "Я буду мудаком для людей, тому що у мене є право". Вони порадили ніколи не спілкуватися з такими людьми, бо ні до чого хорошого це не призведе. Однак знайшлися і ті, хто сказав, що ця фраза працює як фільтр для людей, з якими ви не хочете мати нічого спільного.

У будь-якому випадку краще чесно зізнатися в своїх намірах, ніж намагатися здаватися гіршими в очах іншої людини.

"Всі мої колишні божевільні"

Психологи кажуть, що поважаюча себе людина ніколи не буде говорити нічого подібного про своїх колишніх партнерів, тому що це був їхній вибір. А таким чином вони принижують не тільки екса, але і знову-таки свій вибір. 

У мережі відзначили, що люди, які говорять цю фразу, просто не вміють нести відповідальність за невдачі в романтичних стосунках і перекладають провину на іншу людину. 

"Я - альфасамець"

Ця фраза дуже дратує жінок і відштовхує їх. Фахівці в сфері психології кажуть, що таким чином чоловік намагається здаватися кращим, ніж є насправді. І якщо він говорить таку фразу, то це означає, що він зовсім не такий.

"Я не програміст, але знаю, що будь-яка альфа-версія вимагає серйозного доопрацювання", - пожартував юзер.

Нагадаємо, як зрозуміти, що жінці потрібні тільки гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: