Утриманки часто просять про фінансову допомогу / ua.depositphotos.com

Психолог Катерина Клюшниченко назвала головні ознаки в поведінці жінок, які вказують на те, що їх цікавлять тільки гроші, а не сам чоловік. Будьте обережнішими, якщо хочете зберегти свої кошти в цілості й схоронності.

В першу чергу, як говорить експерт в інтерв'ю УНІАН, варто звернути увагу на те, що ваш співрозмовник говорить. Якщо жінка багато слухає і мало говорить про себе, якщо стверджує, що гроші - це не головне для неї та інше, то це вже свідчить про зворотне.

Також є й інші тривожні "сигнали". Наприклад, жінка не знайомить вас зі своїм близьким оточенням, багато просить про допомогу, говорить про фінансові труднощі.

Відео дня

"Для того, щоб не потрапити в пастку утриманки, я рекомендую обов'язково познайомитися з друзями людини, побачити на якій території живе людина, уточнити про цінності і чи сходяться вони з діями, які людина здійснює, і вже після робити для себе висновки", - додала Клюшниченко.

Нагадаємо, раніше психолог Катерина Клюшніченко в інтерв'ю УНІАН розповіла, чому люди стали частіше знайомитися в інтернеті, які в цьому є плюси і мінуси, як зрозуміти, що з людиною можна зустрітися наживо, і як закінчити зустріч, якщо супутник вам не подобається.

Вас також можуть зацікавити новини: