В один момент він втратив кохану дівчину / фото ua.depositphotos.com

Розставання - найнеприємніший момент у стосунках. Особливо прикро, коли це трапляється несподівано. Наприклад, одна дівчина кинула свого обранця за те, що він врятував її від грабіжника.

Так, на Reddit з'явилася історія від користувача, який просто шокований ситуацією. Він зустрів прекрасну дівчину, незабаром вони почали жити разом, але все змінила одна ніч.

Хлопець прокинувся від того, що почув, як хтось ламає замок на дверях його квартири. Він розбудив дівчину і наказав їй закритися у ванній. Також хлопець сказав їй викликати поліцію.

Відео дня

Сам він взяв зброю. Хлопець багато років стріляв у тирі і захоплювався цим хобі досить серйозно. Тому у нього вдома завжди був пістолет. Грабіжник показався, хлопець двічі у нього вистрілив. Приїхала поліція, труп невідомого забрали.

А дівчина просто втекла з дому. Вона поїхала до своїх батьків, після чого почала говорити, що більше не хоче зустрічатися з хлопцем. Виявилося, вона проти насильства. А той факт, що її обранець убив грабіжника, який заліз до квартири та міг убити їх двох, її не цікавив.

"Я досі дуже засмучений. Я втратив людину, яка для мене багато значить, тому що якийсь дурний наркоман не міг не увірватися до мого будинку! Якби цей грабіжник обрав іншу квартиру, я б досі був з нею", - зізнався засмучений хлопець.

В один момент він втратив кохану дівчину. Тепер він не знає, що робити, а тому просив поради у користувачів.

Реакція мережі

Коментатори підтримали хлопця. Вони зазначили, що судити про те, чи міг він не вбивати грабіжника, будуть правоохоронці. А дівчина, як вважають в мережі, могла б подякувати обранцю за те, що він її врятував.

  • "Ти зробив те, що повинен був зробити. Він міг убити тебе і твою дівчину"
  • "Це відстій. Ви не повинні вибачатися за те, що мали зробити. І вона, ймовірно, не зможе жити з цим, незалежно від того, з чиєї вини це сталося. Але винен лише один. І він уже мертвий"
  • "Шкода, що вона так вчинила. Удвічі болючіше переживати таке на самоті".

Нагадаємо раніше стало відомо про жінку, яка дізналася про зраду свого чоловіка, коли була вагітною. Її помста він ніколи не забуде.

Вас також можуть зацікавити новини: