Жінка розуміла, що у неї немає сил на "драму" / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася історія про помсту, яка вразила коментаторів. Жінка розповіла, що дізналася про зраду свого чоловіка, коли була вагітна другою дитиною. Вона чекала на коханого усю ніч, але він спав з її найкращою подругою.

Жінка розуміла, що у неї немає сил на "драму". А тому вона просто зібрала всі речі чоловіка, але не забула залишити йому "прощальне послання".

"Це було одразу після Великодня, і у нас було приблизно 40 пасхальних яєць. Я взяла кожне яйце і засунула їх в усі кишені штанів і сорочок. Потім я їх розчавила, а після цього акуратно склала речі в мішки для сміття", - написала жінка.

Відео дня

Після цього вона віддала всі речі чоловіку, вони розлучилися. І лише за кілька років жінка дізналася, що її помста спрацювала. Зрадник ніколи не забуде про цей "подарунок".

"Я спілкувалася з одним з його родичів. Він сказав мені, що колишній тижнями зберігав ці мішки з одягом у машині. І тоді він думав, що в його багажнику загинула тварина. Гнилий запах був жахливим. Йому довелося викинути весь цей одяг", - поділилася жінка.

Вона і родич її екс-чоловіка сміялися, обговорюючи цю хитру помсту. За словами жінки, вони погодилися, що чоловік на це заслужив.

Реакція мережі

Користувачів насмішила історія жінки. Вони відзначили, що це було найневинніше, що вона могла зробити. Також коментатори пишуть:

  • "Яєчна помста"
  • "Блін, я реготав, читаючи це. Дуже сподобалося"
  • "Саме на це він і заслуговував".

Нагадаємо, раніше на Reddit з'явилася історія про те, як хлопець жорстоко "пранканул" свою дівчину і моментально про це пошкодував.

Вас також можуть зацікавити новини: