Жінка залишила "подаруночок" у валізі невірного чоловіка / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Подружню зраду можна успішно приховувати роками, якщо бути доволі обережним. Однак практика показує, що більшість невірних чоловіків та жінок рано чи пізно самі себе "здають" на якій-небудь дрібниці. Саме так сталося в історії, яку на форумі Reddit розповіла одна жінка зі США.

"Минулого місяця я випадково дізналася, що мій чоловік використовує "робочі поїздки" як привід, щоб переспати зі своєю також одруженою колегою, яка живе в іншому штаті. Коли я кажу випадково, це значить, що він надіслав мені знімок екрана з покупками на Amazon для наших дітей. І внизу скріншота була доставка цій жінці", – пояснила жінка в своєму дописі на Reddit.

Далі вона розповіла, як перевіряла його історію пошуку в браузері та електронні листи і дізналася, що чоловік збирається в розкішну відпустку на спа-курорті "з масажем для пар, уроками кулінарії для пар". Також "розслідування" показало, що зрадник купив нижню білизну для коханки, надіслав їй гроші, а також почав планувати ще одну подорож – вже до Лас-Вегаса.

Відео дня

За словами жінки, вона була вкрай розлючена, але зуміла не видати те, що їй про все відомо. Протягом 4 тижнів вона збирала докази – електронні листи, виписки з кредитних карток, повідомлення про бронювання готелів тощо. Коли чоловік збирався у чергове "відрядження", вона нишком поклала конверт з цими доказами у його валізу разом із листом, в якому вона вимагає розлучення.

"Я планую надіслати групове повідомлення йому та його коханці відразу після їхньої реєстрації в готелі, щоб вони насолоджувалися поїздкою. Я також повідомлю їм, що в його валізі лист і що я хочу розлучитися. Я написала спеціальний розділ в листі лише для неї, і я хочу переконатися, що вона це побачить, тому я також надішлю їй листа електронною поштою", – розповіла жінка.

Зрештою, коли карти було розкрито, невірний чоловік поводився досить спокійно і не показував жодного жалю чи каяття, що до певної міри шокувало його дружину. "Він сказав, що розлучення було в планах, і сваритися зі мною немає сенсу", – написала вона на форумі.

Користувачі Reddit швидко висловили свої думки та привітали жінку з тим, що вона так довго зберігала спокій. Хоча один користувач зазначив, що можна було б вчинити значно ефектніше, коли вже було витрачено стільки сил на пошук доказів.

"Чого, в біса, ти просто не купила квиток на літак і не з’явилася в готельному номері з документами про розлучення в руках?!?" – запитав він. 

Інші історії про подружню зраду

Як писав УНІАН, хлопець дізнався, що кохана дівчина зраджувала йому з кількома коханцями. Ці потаємні стосунки тривали певний час, але зрада спливла на гору через одну дрібницю.

Також ми розповідали, як чоловік за допомогою звичайного блефу розкрив зраду дружини. Все почалося з однієї звичайної сімейної сварки, в запалі емоцій дружина сказала чоловіку, що їхня 6-річна донька насправді біологічно має іншого батька. Це була брехня, але з неї все й почалося.

Вас також можуть зацікавити новини: