Весілля-сюрприз: на форумі назвали плюси і мінуси / фото depositphotos.com

Весілля-сюрприз - це особливий вид весільної церемонії, який організовується таким чином, щоб один з молодят або гості не знали про майбутнє весілля. Весілля-сюрприз може проходити різними способами. 

Наприклад, родичі та друзі можуть запросити нареченого і наречену на якусь подію чи зустріч, а потім раптово оголосити про весілля та розпочати церемонію. Або ж пара може запросити близьких, наприклад, на "барбекю", а на місці оголосити про те, що прямо тут і зараз відбудеться церемонія одруження. 

У користувачів Reddit запитали: "Що ви думаєте? Влаштували б весілля-сюрприз?"

Відео дня

Користувачі, які мали подібний досвід, поділилися спогадами. Дівчина розповіла, що її друзі таємно влаштували одруження під приводом вечірки. Вона була дуже засмучена, оскільки пропустила цю подію через те, що затрималася на роботі:

"Я пішла на роботу в ніч, коли у мого друга вдома була вечірка на Хеллоуїн. Я думала, що це буде звичайна тусовка до 2 години ночі. Але о 8:30 я побачила на Facebook, що він одружився. Я була в шоці".

"Чому ви так цікавитеся, чи буду я на барбекю в неділю? Там буде щось, крім барбекю?" - пожартував інший користувач.

Ще один юзер розповів, що його родичка таємно влаштувала весілля під час заручин. Вийшло незручно, оскільки багато рідних не планували їхати здалеку на заручини, і сподівалися, що в майбутньому буде весілля, на яке прибудуть.

"Згоден з тим, що це погана ідея. Моя тітка влаштувала весілля-сюрприз на своїх заручинах. До речі, я здогадався про це. Купа далеких родичів не приїхали, оскільки вони сказали, що замість цього поїдуть на весілля. Мій батько і його брати були засмучені, адже вони не знали, тому були одягнені не дуже офіційно", - згадав коментатор.

Інший користувач заявив, що його рідні живуть далеко, тому приїжджають в гості тільки в тому випадку, якщо привід дійсно дуже вагомий - на звичайну вечірку вони не погодяться.

"Я не можу змусити свою сім'ю приїхати до мене на щось менш глобальне, ніж, наприклад, випускний, так що це не для мене. Але якщо ви живете досить близько до більшості з вашого списку гостей, то все може вийти", - сказав він. 

Більшість коментаторів все ж вважають, що весілля-сюрприз - це нетиповий захід, і, як правило, воно засмучує гостей з двох приводів: якби вони знали, що це весілля, то мали б кращий вигляд, а також подарували б більш коштовний подарунок.

Раніше УНІАН писав, чому жінки ненавидять, коли чоловіки грають в комп'ютерні ігри.

Вас також можуть зацікавити новини: