Жінка не зуміла пробачити чоловіка / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася історія від жінки, яка вирішила поділитися своєю непростою ситуацією. Вона наважилася піти від чоловіка, але ніколи не буде говорити йому, в чому причина розлучення.

"Я дізналася, що мій чоловік крутив роман з жінкою з його компанії, яка працює в іншій філії. Він відвідує цю філію двічі на рік. І вона відвідує його двічі на рік. Вони фліртували вже півроку і збиралися спати разом минулої п'ятниці, коли вона була тут. Я надіслала чоловікові свою фотографію у новій нижній білизні приблизно за годину до того, як приземлився її літак, і він повинен був її забрати. Він уже сказав мені, що працює допізна, а потім йде з колегами випити, попросив на нього не чекати", - почала свою історію жінка.

Вона схитрувала і написала, що готує вечерю, а на "десерт" на нього чекає сюрприз. За годину чоловік приїхав додому і зазначив, що був радий провести час з дружиною. Однак це її не втішило.

Відео дня

"У мене немає сил боротися з усім цим або сказати йому, що я все знаю. Я не хочу чути виправдань і вибачень", - зізналася жінка.

Тому вона вирішила з'їжджати від чоловіка. Жінка вже знайшла собі орендоване житло, але подасть на розлучення лише тоді, коли переїде. Вона заявила, що ніколи не розкриє причину свого вчинку, а замість цього збреше, що втомилася від шлюбу і розлюбила чоловіка. 

Думка мережі

Користувачі підтримали жінку. Однак вони сперечаються про те, чи варто говорити чоловікові про причини розлучення. Одні пишуть, що зрадника потрібно покарати, інші ж кажуть, що жінка обрала найкращий сценарій. Також коментатори відзначили:

  • "Дуже пишаюся тим, що ти пішла! Я знаю, це боляче. Ти знайдеш любов, на яку заслуговуєш"
  • "Я б вручив йому документи про розлучення та записку, в якій говорилося: "Тепер вам не потрібно бронювати готель, щоб спати з нею наступного разу, коли вона буде в місті", і заблокував його"
  • "Не кажи, що ти розлюбила. Скажи йому: "Ти знаєш, чому". І просто піди. Він завжди буде звинувачувати себе, бо точно знає, що зробив".

Нагадаємо, раніше стало відомо, як зрозуміти, що у чоловіка і дружини кармічний зв'язок.

Вас також можуть зацікавити новини: