Закохані поділилися романтичними світлинами / колаж з фото

Під час міжнародного конкурсу "Євробаченні-2024" представниці Чехії та Сан-Марино – Aiko та Кет Альмагро – побудували романтичні стосунки. Артистки розповіли про свій роман.

Звісткою про стосунки у Twitter поділилася Кет Альмагро. Дівчина є барабанницею гурту Megara. Цьогоріч колективу не вдалося пройти до фіналу Євробачення. Однак музикант вказала, що вона здобула на конкурсі дещо більше, ніж кришталевий кубок – кохання.

Aiko і Кет Альмагро / Скріншот Twitter

Йдеться про її романтичні стосунки, які розпочалися в кулуарах шоу, з представницею Чехії – артисткою Aiko. Кет Альмагро поділилася ніжними кадрами з коханою. На світлинах дівчата обіймаються та мило позують.

Відео дня
Aiko і Кет Альмагро / Скріншот Twitter

"Nemo виграв кришталевий мікрофон, але мушу сказати, що я виграла на "Євробаченні" значно більше", – написала під фото барабанниця.

До слова, гурт Megara представляв Сан-Марино з піснею "11:11". Попри те, що колективу не вдалося пройти до гранд-фіналу, їхня пісня одразу припала до душі єврофанам. Aiko, яка виступала з піснею "Pedestal", також зійшла з дистанції раніше і не змогла вибороти місце у фіналі для Чехії.

Нагадаємо, раніше стало відомо, в яких містах може відбутися "Євробачення-2025".

Вас також можуть зацікавити новини: