"Винник" намагався виправдатися / скриншот

Гумористи "Вечірнього Кварталу" дали новий концерт та присвятили один з номерів співаку Олегу Виннику. На тлі того, що артист "зник" та не виходить на зв'язок зі своїми фанатами, у мережі з'являється чимало чуток.

Актори вирішили розіграти вигадану ситуацію, під час якої Винника помітили в німецькому супермаркеті його ж "вовчиці" - так називають фанаток артиста. Як виявилося, жінки могли б не зрадіти, адже ображаються на артиста.

Так, "Винник", якого зіграв Степан Казанін, прийшов до магазину за продуктами. Там його побачила продавець, її зіграла Тетяна Песик. Вона спочатку дуже здивувалася, а потім видала "Виннику" усі свої претензії.

"Подивися на нього, ховається! А тепер мені усе зрозуміло. А я думаю, коли сюди приїхала, чого ж пенсіонерки в Німеччині такі з посмішками, з зачісками. Думала, в них пенсія велика. А виявляється, то Винник в Німеччині!" - кричала Песик.

"Винник" намагався виправдатися та навіть пригадав співака Потапа, який також виїжджав з України. Реперу "дісталося" й за його скандальну пісню "Волонтер".

"А ти Потапа не чіпай. Може він по-чесному туди поїхав, за довідкою. Людина в своєму розумі таку б пісню про волонтера не написала б", - пожартувала Песик, яка ще й відлупцювала "Винника" ковбасою.

Також на сцені з'явилася ще одна "вовчиця". Жінка, яка прийшла до магазину на шопінг, впізнала Винника та дуже здивувалася. Як виявилося, у цієї "фанатки" був квиток на концерт артиста. Цей виступ так і не відбувся, а тому "співака" змусили співати прямо у супермаркеті.

Жарти про Винника на "Кварталі" - відео

Що відомо про Олега Винника - де він зараз

Перед початком повномасштабної війни в Україні відомий співак Олег Винник раптово скасував свої концерти. Згодом стало відомо, що артист перебуває у Німеччині. Там він нібито лікується. 

Нещодавно блогер Беспалов заявив, що Винник міг зникнути з України, щоб будувати кар'єру в Німеччині. За його словами, там виконавець встиг запатентувати своє бренд-ім'я "Оlegg Vynnyk". Після цього друг Винника розкрив нову інформацію. Він повідомив, що з артистом усе добре. Також друг спростував чутки про те, що співака нібито "тримають у заручниках".

Вас також можуть зацікавити новини: