Оля Полякова високо оцінила виступ дуету / колаж УНІАН

Відома українська співачка Оля Полякова висловилася про представниць України на "Євробаченні-2024" Alyona Alyona та Jerry Heil. Артистка дала свою оцінку постановці та дуету.

Оля Полякова з гумором зазначила, що конкурсний трек Alyona Alyona та Jerry Heil "Teresa & Maria" заполонив усі музичні чарти та лунав звідусіль. Він особливо завірусився у соцмережах.

"Ця Мати Тереза й Діва Марія – просто всюди, як відкриваєш телефон... Мені здається, зараз відкриваєш, я не знаю, каструлю з борщем – і звідти ця Діва Марія", – прокоментувала Полякова.

Співачка високо оцінила виступ дівчат на конкурсі. Окремо вона відзначила постановку номера, режисером якого стала Таню Муіньо:

Я взагалі вважаю, що це найрозкішніший номер за всю історію, тому що він сповнений тих сенсів, які ми всі переживаємо. І боротьби, і ніжності, нескореності, підняття духу. Таню Муіньо просто фантастично підійшла до роботи. Це дуже візуально гарна робота. Дівчата дуже круто з нею справилися. Я вітаю наших дівчат – фантастично представили нашу країну на Євробаченні.

Як відомо, пісенний конкурс Євробачення відбувся 11 травня. Українки Alyona Alyona та Jerry Heil посіли на шоу третє місце. Ба більше, український дует встановив рекорд на Євробаченні. Україна стала єдиною учасницею шоу, яка вже 18 разів проходила до гранд-фіналу.

Нагадаємо, раніше продюсер Олі Полякової пояснив, чи варто Alyona Alyona і Jerry Heil далі виступати в дуеті.

Вас також можуть зацікавити новини: