"Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Вальда" - другий епізод з 5 нових оповідань про чарівному світі Джоан Роулінг / скріншот

У мережі з'явився фінальний трейлер фільму "Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Вальда", знятого по фільму письменниці Джоан Роулінг, яка подарувала світові Гаррі Поттера.

Читайте такожЩо подивитися у жовтні: топ найкращих українських фільмів, які невдовзі з'єднання бути в кінотеатрах (відео)

"Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Вальда" - другий епізод з 5 нових оповідань про чарівний світ  Джоан Роулінг. Наприкінці першої частини могутній темний чарівник Геллерт Грін-де-Вальд, якого грає Джонні Депп, потрапив у полон до МАКУСА (Магічний конгрес США). Але йому вдалося втекти з-під варти і він почав збирати чистокровних чарівників, щоб правити всіма немагічними істотами на землі. Багато з них не підозрюють про справжні цілі лиходія.

Прагнучи перешкодити планам Грін-де-Вальда Альбус Дамблдор (Джуд Лоу) залучає свого учня Ньюта Саламандера.

У трейлері також з'являється змія Волан-де-Морта Нагайна, яку вбили в останньій частини "Гаррі Поттера". Судячи з усього, Нагайна насправді є дівчиною.

У фільмі знімається Джуд Лоу, Джонні Депп, Едді Редмейн, Кетрін Уотерстон, Ден Фоглер, Елісон Судол, Езра Міллер та інші.

Відео: мережа кінотеатрів "Імперія Мрій"

Як повідомляв УНІАН, автор книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг стала найбільш високооплачуваним письменником в світі в 2017 році.