Віра Брежнєва і Філіп Плейн на показі в Мілані / Instagram

36-річна співачка Віра Брежнєва на офіційній Instagram-сторінці опублікувала знімок, на якому вона позує у відвертому вбранні. Віра стала зіркою модного показу в Мілані і вирішила поділитися своїм чином з фанами. Однак далеко не всі прийшли в захват від нової публікації артистки.

Читайте такожДружина Меладзе покрасувалася у сукні з глибоким декольте (фото)

Віра Брежнєва, яка раніше похвалилася фото з Джастіном Бібером, відвідала показ німецького дизайнера Філіпа Плейна, чиї роботи знаходяться на піку популярності серед зірок світового шоу-бізнесу, відзначає clutch.

Відео дня

Шанувальники Віри Брежнєвої розділилися на два табори. Одні засипали зірку лайками, яких на даний момент вже більше 170 тисяч, і позитивними коментарями: «Ульот! Це твоє!», «У всіх ти образах красуня хороша», «Віра, ти просто вогонь!», «Вам більше 25 років не даси! Відмінний варіант для альтер-его!», «Круті окуляри, найбільше сподобалися. І взагалі спосіб гарний, хочеться дивитися і дивитися».

З іншого боку фани не шкодували слів на гнівні коментарі. Вони вважають, що Віра промахнулася з образом і перестаралася зі схудненням: «Мені здається, що якщо ви трохи потовстішаєте, ви будете набагато привабливіше», «Жах. Хвора, виснажена жуйка», «Вкрай невдалий знімок», «Хвате худнути! Це вже болісно. Чому не реагує ніхто з її родини?», «Віра, у тебе альтер-его якої статі? Це ж не жінка».

false