Кажуть, "Блакитний вогник"📺 записують заздалегідь, за готовими сценаріями. А наша версія - це непідробні емоції, без завчених рухів, чиста імпровізація!Зйомки проходили просто під час дня народження @olgakroutoi! @alla_orfey , @maxgalkinru , @fkirkorov , @malakhov007 і багато інші танцювали і веселилися з нами на тлі блиску золота і розсипи✨зірок! Відчули позитивну енергію @nikolaibaskov ?🕺🏼Помітили як @jasmin розквітла в танці?🌸 Зможете повторити запальний танець Теоны Контридзе💥 Креативним "кінопродюсером" 🎬 наших зйомок була неповторна @vika_so_chi і її супер команда @blt_event #bltevent #3 #moscowcity #башняоко #фотозона #welcomeзона #декормосква #фотографмосква #организатормосква #филиппкиркоров #weddingbymercury #mercury #аллапугачева #жасмин #максимгалкин #андреймалахов #пустьговорят #николайбасков #леонтьєв #левлещенко #контридзе #кавергруппа #игорькрутой #аллапугачева #академияигорякрутого #ольгакрутая#videobooth

Допис, поширений ВИЇЗНЕ ФОТО І ВІДЕО АТЕЛЬЄ (@welcomepoint)

У фан-групі російської та радянської співачки Алли Пугачової з'явилося відео, на якому вона постала в зухвалому чорному міні.

Відео дня

Читайте такожРосЗМІ дізналися, коли Пугачова і Галкін можуть розлучитися

Примадонна російської естради розбурхала мережу не тільки своїм вбранням, але й гарячими танцями. На записі можна побачити стрункі ніжки співачки. Очі артистки заховані за темними сонцезахисними окулярами.

Як повідомляв УНІАН, Примадонна російської естради повертається на сцену з ювілейним концертом "Алла Пугачова. P. S", який відбудеться 17 квітня в Кремлівському палаці.