Євген Петросян і Олена Степаненко ділять майно після розлучення / скріншот

У Москві відбулося засідання суду про розподіл майна гумористів Євгена Петросяна і Олени Степаненко.

Після засідання адвокат Петросяна Сергій Жорін виступив із заявою про квартиру свого підзахисного, де проживає його колишня дружина, пише "Комсомольская правда".

За словами юриста, коштів на тих рахунках Петросяна, які не були арештовані в ході процесу по розділу майна, не вистачає на те, щоб оплачувати комунальні витрати в квартирі, де досі проживає Олена Степаненко.

Відео дня

Читайте також"Висмоктав з неї молодість": Петросяна висміяли через вихід у світ зі своєю коханкою (фото)

"Ми в суді запропонували представнику Степаненко платити самій за себе, проте ми отримали відмову. Після цього Євген Ваганович прийняв рішення здати цю квартиру в оренду для того, щоб мешканці змогли окупати не тільки ту комуналку, яка там є, але й щоб вистачало на життя самій Степаненко. І він готовий здати цю квартиру з народною артисткою, яка живе там, найближчим часом", - заявив Жорін.

Ще до розлучення артистів стало відомо, що заборгованість за ЖКП у квартирах, що належать парі, досягла півмільйона рублів. Як підкреслював адвокат Петросяна, левова частка цієї заборгованості відноситься до квартири в центрі Москви, у якій проживає Степаненко.

Як повідомляв УНІАН, у листопаді минулого року Хамовнічеський суд Москви офіційно розірвав шлюб російських артистів Євгена Петросяна і Олени Степаненко.