Американська поп-співачка Брітні Спірс вирішила завершити музичну кар'єру. Про це повідомив світський оглядач Роба Шутер у своєму подкасті Straight Shuter.

Читайте такожБрітні Спірс розділи на вулиці і змусили відчути себе знову 20-річної (фото, відео)

Артистка вирішила піти з шоу-бізнесу через хворобу батька, а також у зв'язку з власними проблемами з психічним здоров'ям, передає ТСН.

"Близькі дуже підтримують її і не думають про те, скільки грошей вона втратить. У неї вже більше грошей, ніж вона коли-небудь зможе витратити, і зараз вона в пошуку того, чого не можна купити щастя", - заявив Шутер.

Як повідомляв УНІАН, Спірс потрапила в психіатричну клініку, через пригнічений настрій, викликаний важким станом здоров'я її батька, який переніс дві операції на кишківнику.

Брітні Спірс знайшла світову популярність завдяки своїм пісням «Oops, I did it again», «Baby one more time» та «Toxic». Розлучення з чоловіком і батьком двох дітей позначився на співачці, і в 2007 році у неї почалися проблеми з наркотиками та алкоголем.

За час кар'єри 37-річна Брітні Спірс випустила дев'ять альбомів. Але жоден з них не повторив тріумфу найпершого «Baby one more time».