ANNA MARIA не бояться потрапити у новий скандал участю в "Новій хвилі" / фото УНІАН

Дует ANNA MARIA, який під час нацвідбору на Євробачення 2019 викликав скандал своєю позицією щодо анексії Криму, візьме участь у конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля" від України.

Читайте також:«Ми не сказали "ні"»: ANNA MARIA поскаржились на невірне трактування їхнього скандального інтерв'ю

Відбір учасників на "Нову хвилю" проводили в Москві, а сам конкурс, який раніше проходив у Юрмалі, з 2015 року організовується в російському місті Сочі.

Відео дня

Учасниці дуету розповіли, що після "Євробачення" почали подавати заявки на міжнародні конкурси, де могли б представляти Україну.

"Ми їдемо не на російський конкурс, а на міжнародний! Ми їдемо показувати красу української музики й голосу до всіх, хто готовий сприймати та слухати", - зазначили "КП" в ANNA MARIA.

Як повідомляв УНІАН, напередодні фіналу Нацвідбору група потрапила у скандал. Так, в інтерв'ю кримськотатарському телеканалу ANNA MARIA сказали, що "Україна втратила Крим", що "війни в Україні немає". Крім того, артистки не відповіли, чий півострів, і відмовилися визнавати, що Російська Федерація окупувала українську територію.

Батьки співачок живуть в анексованому Криму й підтримують окупантів. Більш того, матері артисток вручили медаль "за повернення Криму Росії".