Анімація була створена в класичному стилі аквареллю / скріншот

Студія Disney з нагоди народження сина у принца Гаррі та Меган Маркл випустила коротке вітальне анімаційне відео з Вінні-Пухом.

Читайте такожБатько Меган Маркл відреагував на народження онука

Про це повідомляє видання Business Insider. На відео, яке триває 25 секунд, Вінні-Пух виходить зі свого казкового лісу і направляється до замку Віндзор, щоб привітати королівську сім'ю з поповненням.

Відео дня

В лапах він несе велику синю книгу. Потім він вручає її Меган Маркл та принцу Гаррі. Анімація була створена в класичному стилі аквареллю.

Варто відзначити, що Disney не випадково обрала Вінні-Пуха для вітального відео: казка про ведмежа є улюбленим твором Меган Маркл, повідомляє Royal Central.

У підписі до відео Disney йдеться про те, що анімація - це "початок грандіозної пригоди".

"Disney вітає герцога і герцогиню Сассекських і королівську родину з народженням Арчі Гаррісона Маунтбаттена-Віндзора!", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, хлопчику дали ім'я Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор, у нього немає титулу принца, як у дітей принца Вільяма та герцогині Кембриджської Кетрін. Кажуть, принц Гаррі і герцогиня Меган самі не захотіли, щоб королева Єлизавета II подарувала для нього такий титул.