Потап і Настя проводять медовий місяць у Туреччині / фото instagram.com/kamenskux

Молодята Настя Каменських і Потап влаштували собі 10-денний медовий місяць у Туреччині, куди вони полетіли на приватному літаку.

Тут новоспечені чоловік і дружина відпочивають в 5-зірковому готелі Maxx Royal Kemer Resort, повідомляє "Страна".

Читайте також"Світитесь": Каменських і Потап зачарували мережу ніжним спільним фото

Відео дня

Готель Maxx Royal Kemer Resort в селищі Кіріш дуже люблять українські знаменитості та футболісти. Выдпочивальники тут часто бачать наших зірок. До речі, Потап і Настя відпочивають тут не вперше.

"Потап - справжнісінький інстачоловік. Він може годинами фотографувати Настю без нервів і роздратування", - розповідають очевидці, які зараз відпочивають у цьому ж готелі.

Готель розташований в 60 км від аеропорту в місті Анталья. Складається з основних будівель і вілл в парковій зоні прямо на узбережжі Середземного моря.

Що стосується цін, то це зовсім не бюджетний варіант. Приміром, у червні доба проживання на віллі з трьома спальнями обійдеться в $3500. Готель працює за системою "максимум все включено".

Читайте такожНастя Камєнських у бікіні в різних позах похизувалася своїми принадами (фото)

Як повідомляв УНІАН, 23 травня відбулося найгучніше весілля українського шоу-бізнесу за останні роки. Потап і Настя Каменських стали чоловіком і дружиною.

Розкішне весілля артисти відгуляли в одному із заміських ресторанних комплексів під Києвом. На святі виступали як самі молодята, так і їхні зіркові гості: Тіна Кароль, Вєрка Седючка і навіть хрещена нареченої Алла Кудлай.

Тільки банкет без декору та концертної програми обійшовся парі в суму близько 2,8 мільйона гривень.