Принц Джордж / фото REUTERS

Кенсінгтонський палац оприлюднив на своїх офіційних сторінках у соцмережах нові світлини підрослого сина Кейт та принца Вільяма Джорджа.

Читайте такожПринцу Луї виповнився один рік: королівська родина поділилася новими знімками молодшого сина (відео)

22 липня хлопчику виповнюється шість років. З нагоди такої події у Мережі опублікували свіжі знімки майбутнього короля. На фото, які, традиційно, були зроблені Кейт, хлопчик щиро усміхається. Джордж постає у футболці національної збірної Англії з футболу на фоні природи. 

Відео дня

"Герцог і герцогиня Кембриджські раді поділитися новими фотографіями принца Джорджа на честь шестиріччя Його Королівської Високості. Ці фотографії були зроблені нещодавно герцогинею в саду їхнього будинку в Кенсингтонському палаці", - йдеться в описі під фото.

Нагадаємо, що минулого тижня Кейт Міддлтон і принц Вільям з дітьми вирушили у відпустку. Місцем відпочинку королівська родина обрала свій улюблений острів. Там же герцог і герцогиня Кембриджські відсвяткують шестиріччя сина. 

Зазначимо, що принц Джордж став першою дитиною у герцога і герцогині Кембриджських і третім в черзі на британський престол (після діда Чарльза і батька Вільяма).