Брежнєва позувала в костюмі оверсайз / instagram.com/ververa

Популярна українська співачка Віра Брежнєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому вона позує в костюмі оверсайз.

Читайте такожТіна Кароль оголила груди й сідниці у відвертому вбранні (фото)

Піджак в артистки розстебнутий, з-під нього видніється бюстгальтер тілесного кольору. На шиї у Брежнєвої дві низки перлів.

Відео дня

"Немов хіпі – я почуваюся вільною, реалізованою, привабливою. Молодим дівчатам, які з надмірною серйозністю ставляться до своєї зовнішності, хочеться сказати: "Розслабтеся, зовнішність, звичайно, важлива, але набагато важливіша ваша енергетика, харизма, доброта". Впевненість у собі не приходить просто так з віком, це довга робота над собою", – написала поп-зірка.

"Віро, цей костюм випадково не Костянтина?" – запитали фани у зірки. Віра Брежнєва відповіла на запитання ствердно.

Більшість коментаторів позитивно оцінили образ співачки, однак деякі все ж розкритикували вбрання.

Пізніше артистка опублікувала ще один пост, в якому також постала в білизні й поміркувала про свій психологічний стан.

"Кілька років я відвідувала психолога, з яким ми опрацьовували переживання дитинства, юності. Позбувшись всіх цих образ і психологічних вузлів, я стала більш гармонійною, спокійною і, як наслідок, навчилася любити себе і приймати такою, яка є. Важливу роль у цьому відіграє чоловік, який перебуває поряд з жінкою", - написала Брежнєва.

instagram.com/ververa

Раніше 37-річна співачка, екс-учасниця групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва показала знімок, на якому вона продемонструвала свою худорбу.