Собчак виходить заміж за Богомолова / фото instagram.com/konbog75/

Російська телеведуча 37-річна Ксенія Собчак сьогодні, 13 вересня, виходить заміж за 44-річного режисера Костянтина Богомолова. Урочистість відбудеться в елітному московському ресторані. Інформація про весілля Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова з'явилася в мережі вже давно. Спочатку зірка не заперечувала цю новину, а потім і зовсім – розкрила деталі майбутнього весілля.

Читайте такожСобчак і Богомолов повінчаються: журналістка офіційно прокоментувала майбутнє весілля

А сьогодні, в день весілля, Ксенія Собчак показала перше фото, на якому позує в розкішній весільній сукні зі шлейфом. Телеведуча стоїть спиною, тому можна побачити довгу фату, яка буквально зливається з вбранням. Весільна сукня Ксенії Собчак не пишна, злегка оголює спину. На фото також видно, що телеведуча віддала перевагу залишити волосся розпущеним.

Відео дня

"Мені здається, я готова до головного Дня!", – підписала весільну світлину Ксенія Собчак.

Зазначається, що одяг цієї марки продається за ціною від 7,5 до 15 тисяч доларів. Однак Собчак отримала наряд по бартеру від компанії Bosco. З асортименту Bosco довге мереживне плаття зі шлейфом вибирала стилістка телеведучої Олена Бессонова, пише Lenta.ru.

Раніше повідомлялося, що весілля Собчак і Богомолова відбудеться 13 вересня в Москві і обійдеться як мінімум в 16 мільйонів рублів. Урочистість, розрахована на 300 осіб, планується провести в торговому комплексі «Петровський пасаж». Гостей пригощатимуть делікатесами від компанії Bosco.

Шанувальники тим часом вітають телеведучу з важливою подією і розраховують незабаром побачити повноцінний весільний образ Ксенії Собчак.

К + К = Любовь. @j_point ❤

Допис, поширений Ксения Собчак (@xenia_sobchak)