Заворотнюк бореться з раком / instagram.com/a_zavorotnyuk

Російська фігуристка Тетяна Навка в офіційній заяві на сайті компанії "Навка шоу" підтвердила, що актриса Анастасія Заворотнюк проходить лікування від онкологічного захворювання.

Читайте такожЧоловік онкохворої Заворотнюк вперше вийшов до журналістів (фото)

"Творчий колектив компанії Navka Show висловлює щиру підтримку своєму колезі, виконавцю провідних чоловічих ролей у шоу "Руслан і Людмила" та "Аленький цветочек" Петру Чернишову й бажає його дружині Анастасії Заворотнюк якнайшвидшого одужання. Ми знаємо, що головною метою для Петра й Анастасії на сьогодні є перемога над хворобою. І не сумніваємося, що разом вони обов'язково її досягнуть", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У ньому також наголошується, що всі кошти, які будуть зібрані від показу шоу "Аленький цветочек" 10 листопада, направлять на підтримку Анастасії Заворотнюк, а також жінок, які продовжують боротися з онкологічними захворюваннями.

"Анастасія - світла, щира й позитивна людина. І головне, за зовнішньою тендітністю й красою ховається сильна й вольова особистість. Я вірю, що наша ініціатива стане додатковим імпульсом для перемоги над важкою недугою", — заявила Навка.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу, на яку страждає Анастасія Заворотнюк, й госпіталізацію актриси. Після цього Чернишов утримувався від виступів.