Чоловік онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов став об'єктом критики після свого виступу в шоу дружини прес-секретаря Володимира Путіна Тетяни Навки.

Відео дня

Читайте також"Невеликий отвір у черепі": з'явилися нові подробиці про стан онкохворої Заворотнюк

Зокрема, судячи з коментарів під відео з виступу Чернишова, багато хто назвав його роботу на льоду непрофесійною.

"Чоловік Анастасії Заворотнюк Петро Чернишев повернувся в шоу Тетяни Навки. Вперше за кілька місяців [після появи перших чуток про хворобу] він вийшов на лід. У коментарях у Тетяни багато хто відзначає погану форму і розтренованість Петра. Також, схоже, по ходу шоу сталася якась накладка з декораціями, ліжко вивезли невчасно, і Тетяна в нього не влетіла. Як вона сама пише шанувальникам: "Слава богу, жива залишилася", - йдеться у повідомленні Telegram-каналу "Тільки нікому", де продемонстроване листування глядачів в Instagram.

Чоловік онкохворої Заворотнюк потрапив у скандал (фото, відео)

"Така розтренованість просто непрофесійна", "Була на шоу, сумно дивитися на великих спортсменів, без кінця б'ються об лід", - пишуть у коментарях.

Глядачі також у коментарях зазначили, що хоч під час виступу Чернишов ретельно приховував свої справжні емоції під сценічною посмішкою, але насправді він мав вигляд схудлого й змученого.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу, на яку страждає Анастасія Заворотнюк, й госпіталізацію актриси. Після цього Чернишов утримувався від виступів.