Меган Маркл / фото REUTERS

Відомий британський телеведучий прокоментував сенсаційну заяву Меган Маркл і принца Гаррі про відмову від королівських привілеїв.

Як повідомляв УНІАН, 8 січня герцог і герцогиня Сассекські оголосили про плани відсторонитися від королівської сім'ї, відмовитися від сімейних повноважень і почати нове прогресивне життя, де вони будуть фінансово незалежні, пише Viva.ua.

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл вирішили відмовитися від королівських привілеїв під час візиту в ПАР - ЗМІ

Відео дня

Цю новину бурхливо сприйняла громадськість, і багато хто став на бік Її Величності. Негативну думку висловив і британський телеведучий Пірс Морган. Він звинуватив Меган Маркл в руйнуванні королівської сім'ї, а також порівняв її шлях з життям Кім Кардашьян.

«Люди кажуть, що я дуже критичний до Меган Маркл. Але ж вона кинула свою сім'ю, кинула свого батька, кинула більшість своїх старих друзів, віддалила Гаррі від Вільяма і тепер віддалила його від королівської сім'ї. Я залишаюся при своїй думці. Чого Меган хоче, те вона отримує», — написав Пірс Морган в Twitter.

Журналіст вважає, що Гаррі і Меган має бути соромно за таке нешанобливе ставлення до королеви.

Крім того, ведучий назвав Гаррі і Меган Маркл «новими Кардашьянами», вказавши на «сумнівне соціальне сходження» дружини принца від нікому невідомої дівчини до однієї з найвпливовіших жінок планети.

«Якщо вони хочуть бути новими Кардашьян, з ними будуть поводитися як з новими Кардашьянами», — додав скандальний журналіст.