Меган Маркл і принц Гаррі \ REUTERS

Після кількох місяців роботи палац оголосив, що до кінця березня принц Гаррі і його дружина герцогиня Меган будуть виконувати королівські обов'язки на посаді старших членів королівської сім'ї.

Читайте такожПринцу Гаррі і Меган Маркл заборонили використовувати титул герцогів Сассекських

Починаючи з 1 квітня більше не будуть це робити, а також не будуть займати офіс в Букінгемському палаці. Герцога і герцогиню будуть представляти через британську команду благодійних фондів, передає ТСН.

Відео дня

Вони продовжать співпрацювати з організаціями, патронами яких є, як у Великобританії, так і в країнах Співдружності протягом 12 місяців. І будуть проводити зустрічі в рамках своєї роботи зі створення нової некомерційної організації, яка попередньо отримає назву Sussex Royal, The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex.

Однак, як повідомляв УНІАН, тепер слово "королівський" у своїх проектах Сассекси використовувати, можливо, і не зможуть. Це рішення залишається за королевою Єлизаветою II, і вона поки думає над питанням.

Також вже відомо, що на ці 12 місяців герцог Сассекський збереже звання майора, лейтенант-командер і командира ескадрильї, але протягом 12-місячного випробувального терміну почесні військові позиції Гаррі використовуватися не будуть.