Меган Маркл і принц Гарії \ REUTERS

Тільки нещодавно стала відома дата весілля принцеси Йоркської Беатріс і Едоардо Мопеллі Моцци, а в мережі вже обговорюють участь в ній Сассексів.

Читайте такожУ Букінгемському палаці офіційно підтвердили дату весілля принцеси Беатріс

Королівське весілля, яке обіцяє бути одним з найскромніших, відбудеться 29 травня 2020 року. Вінчання пройде в Королівській каплиці Сент-Джеймського палацу, а банкет в Букінгемському палаці. Обидва місця були затверджені з дозволу королеви Єлизавети II, повідомляє ТСН.

Відео дня

Преса вже задається питанням, чи відвідають церемонію герцог і герцогиня Сассекські, які склали з себе королівські обов'язки і переїхали в Канаду. Королівський репортер Даніель Стейсі прокоментував HELLO! ситуацію і поділився прогнозом. На його думку, герцогиня Меган і принц Гаррі приїдуть на весілля принцеси Беатріс, оскільки принц Гаррі дуже близький зі своїми кузинами. До того ж, на весіллі принцеси Євгенії і Джека Бруксбенка в жовтні 2018 року Сассекси теж були. Нагадаємо, саме в цей день вони оголосили сім'ї, що знаходяться в очікуванні первістка – сина Арчі.

Весілля обіцяє бути дуже камерним, в каплиці буде не більше 150 гостей, на банкеті, ймовірно, стільки ж. Син Меган і Гаррі, якому на той момент виповниться один рік на весіллі, швидше за все, присутнім не буде, оскільки він ще занадто малий в тому числі і для ролі пажа.

А ось старші діти Кембриджів – принцеса Шарлотта і принц Джордж, ймовірно, знову візьмуть на себе роль дівчинки-квіткарки і пажа. У брата і сестри вже є досвід у цій справі, вони виконували цю роль і на весіллі Меган і Гаррі, і на весіллі Євгенії і Джека, і на весіллі сестри герцогині Кембриджської – Піппи Міддлтон і Джеймса Меттьюза.