Принц Гаррі і Меган Маркл \ REUTERS

Принц Гаррі і Меган Маркл насолоджуються спокійним життям після відмови від королівських привілеїв і зречення титулу.

Читайте такожСкандальний батько Меган Маркл передав таблоїду фото 16-річної дочки

Як повідомляє американський журнал People з посиланням на джерела, бажання стати незалежними гризло їх протягом довгого часу. "Нарешті цей тягар впав з їхніх плечей", - сказало джерело. В даний час принц Гаррі з дружиною Маркл і дев'ятимісячних сином Арчі живуть в Канаді на віллі Mille Fleurs вартістю близько 14 мільйонів канадських доларів. Вони насолоджуються спільними прогулянками в лісі недалеко від будинку, і правила, що регулювали їхнє колишнє життя, більше не застосовуються.

Відео дня

"Вони насолоджуються тихим життям", - говорить джерело. "Вони йдуть на тривалі прогулянки, займаються йогою і готують. Вони справжні домосіди, які люблять відпочивати з Арчі і собаками", - розповіло джерело видання.

Раніше ЗМІ повідомляли, що знаменита пара перебуває під пильною увагою фоторепортерів. Журналісти постійно чергують біля будинку принца Гаррі і Меган Маркл і навіть намагалися таємно сфотографувати герцогів Сассекських всередині будинку, використовуючи камери з великим зумом. Батько принца Гаррі Чарльз і його брат Вільям запропонували їм комфортні умови проживання у Великобританії, деїх не потривожать папараці.

Як повідомляв УНІАН, 8 січня принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про відмову від королівських привілеїв і виконання обов'язків старших членів королівської сім'ї. Вони заявили, що збираються стати фінансово незалежними.