Маргуліс знялася в декількох частинах "Гаррі Поттера" / скріншот

82-річна актриса Міріам Маргуліс знялася у відвертій фотосесії для британського Vogue. Зірка "Гаррі Поттера", яка зіграла у фільмі викладача травології, повністю роздяглася.

На сторінці Vogue в Instagram вже з'явилися фото актриси. Вона позувала без одягу, прикриваючи наготу посудом і десертами. Маргуліс зважилася на сміливе фото попри на те, що їй не подобається її тіло. Вона зізналася, що не всім задоволена.

"Мені подобається моє обличчя. Я думаю, що моє обличчя добре, тепле, відкрите і усміхнене. Але я ненавиджу своє тіло. Я ненавиджу великі груди і обвислий живіт, маленькі викривлені ноги. Я не в захваті від цього", - зазначила актриса в інтерв'ю виданню.

82-річна зірка "Гаррі Поттера" повністю роздяглася для Vogue / скріншот

За словами Маргуліс, вона завжди була чесна з собою і не приховувала від батьків і друзів те, що є лесбіянкою. Ще в студентські роки вона зрозуміла, що їй подобаються жінки. Однак її сім'я поставилася до цього вкрай негативно.

"Мені ніколи не було соромно за те, що я лесбіянка, або щось накшталт цього. Я знала, що це не було злочином, тому що це була я. Я не могла бути злочинницею", - зазначила актриса. 

Мати Маргуліс, дізнавшись що їй подобаються жінки, змусила її заприсягтися на Біблії. Актрисі довелося обіцяти, що вона не стане заводити романи не з чоловіками. За словами Маргуліс, її батьки не приймали її вибір, але вона все одно їх любила.

Попри клятву актриса знайшла своє кохання. Після університету Маргуліс познайомилася з дівчиною, з якою вона зустрічається досі, вже 54 роки. Вони не живуть разом, але це не заважає їм любити одна одну.

Найближчим часом актрисі доведеться перенести операцію, їй будуть встановлювати стент. Маргуліс цього не боїться. Вона думає про смерть, але кожен день радіє тому, що прокидається і отримує шанс жити далі.

Де знімалася Міріам Маргуліс

Актриса почала свою кар'єру ще в 1965 році. Вона знімалася в серіалах і займалася озвученням. Однак справжній прорив стався з Маргуліс вже тоді, коли їй було 52 роки. Актриса отримала роль у фільмі "Епоха невинності". Ця робота принесла їй премію BAFTA.

У 2002 році Маргуліс отримала роль Помони Стебль (професора травології) у другій частині "Гаррі Поттера". Після цього вона знову з'явилася в історії про хлопчика-чарівника, але вже через майже 10 років. У 2011 році Маргуліс з'явилася у фільмі "Гаррі Поттер і Дари Смерті: частина 2". Також аткріса грає в мюзиклах і театральних постановках. В останні роки Маргуліс знімалася в серіалах "Леді-детектив міс Фрайні Фішер" та "Рейк".

Вас також можуть зацікавити новини: