Фото інстаграм Марини Арістової 

Українська ведуча та учасниця першого сезону шоу "Холостяк" Марина Арістова, яка нещодавно оголосила про розлучилася з колишнім народним депутатом Юрієм Арістовим, здивувала новими подробицями їхнього подружнього життя. 

Виявилося, що за 13 спільних років, Юрій декілька разів зраджував їй. 

"Була зрада, бо у політиці всі мають коханок і це круто. Вважається, що ти класний хлопець. Є коханка? Молодець! Коли я його спіймала на зраді, і хотіла розлучитися ще три року тому, він мені сказав: "А хто ти така, що дозволяєш собі мене критикувати? Та я Бог. На мене моляться пів країни поважних людей, а хто ти?", - зізналася Марина в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк. 

Жінка додає, що ніколи б не могла подумати, що доведеться почути такі слова від коханої людини. Вона переживала це так: 

"Це було дуже боляче. Але зрада, то зрада, проте, коли тобі кажуть: "Хто ти така?"... Це був перший такий розкол. Два місяці я розлучалася, а потім він потрапив у реанімацію через ковід. Юра три тижні пролежав в реанімації і помирав реально. У нього більше 90% було ураження легенів".

Тоді чоловік почав писати про те, що зрозумів справжні цінності життя та просив вибачення. Арістова вирішила пробачити, але згодом зрада повторилася. Вона навіть знала, хто є коханкою чоловіка. 

"Ця людина була вхожа в мою родину. Не подруга, слава Богу, але знайома. Навіть дітей моїх знала. Я її три рази запрошувала на зустріч, але вона зливалася", - розповіла Арістова. 

15 січня 2024 року Марина та Юрій врешті розлучилася. У них є двоє спільних дітей. 

Марина з дітьми та екс-чоловіком Юрієм / фото інстаграм Марини Арістової  

Що відомо про екс-чоловіка Марини Арістової 

Юрій Арістов - колишній депутат від партії "Слуга народу". Минулого року він потрапив у скандал через свій виїзд за Мальдіви під час військового стану. Його помітили на відпочинку у розкішному готелі. Згодом були обшуки у спільному будинку Марини та Юрія. 

У липні минулого року Арістов завершив свою депутатську кар'єру і зараз займається рибним бізнесом. 

Нагадаємо, раніше дружина Сергія Бабкіна розповіла, як дізналася про численні зради зіркового чоловіка.

Вас також можуть зацікавити новини: