Зірки-зрадники: хто з відомих українців втік до Путіна (фото)

Майже два роки триває повномасштабна війна в Україні. Багато артистів встали на захист своєї країни, хтось займається волонтерством, а хтось вибрав найлегший шлях - втік в країну-агресора. 

УНІАН розповідає про українських знаменитостей, які співають серенади Росії.

Анна Трубецька

Відео дня

Учасниця "Голосу країни" та "Х-фактор" Анна Трубецька ще кілька років тому говорила, що Настя Каменських і Тіна Кароль - її кумири. Дівчина виконувала їхні пісні на українській сцені і навіть обіймалася з артистками. Однак після 24 лютого 2022 року вона вирішила будувати кар'єру в Росії. Трубецька поїхала в країну-агресора і вже з'явилася на російському ТБ. Зараз вона співає оди Ларисі Доліній і Миколі Баскову.

Анна Трубицька / instagram.com/anna_truvoice

Оксана Байрак

Оксана Байрак, незважаючи на популярність в Україні, ніколи не любила рідну країну. Війна її застала в Одесі, тому зрозуміло, що режисер на собі відчула ракетні удари. Однак достукатися до росіян вона не намагалася. Байрак зібрала свої речі і поїхала в РФ - країну, яка і бомбить її рідне місто в Україні. Вишенька на торті: вона співає серенади Володимиру Путіну, який до того ж залякує українців ядерною війною.

Оксана Байрак / фото instagram.com/ksanabayrak

Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко

"Кролики" Данилець і Моїсеєнко не припинили виступати в Росії ні після початку війни на Донбасі, ні після повномасштабного вторгнення в Україну. Вони досі заробляють криваві рублі. При цьому варто відзначити, що недавно вони засвітилися на похоронах Ніни Матвієнко у Києві. Як вони опинилися в Україні - невідомо.

Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко / фото УНІАН

Ружена Рубльова

Актриса Ружена Рубльова у 2022 році стала колаборанткою. Вона погодилася співпрацювати з російською окупаційною владою в Херсоні, незважаючи на те, що 2021 року отримала звання "Народна артистка України". 

Ружена Рубльова / Скріншот YouTube

Юрій Бардаш

Продюсер Юрій Бардаш втік до Росії вже під час повномасштабного вторгнення в Україну. Він каже, що повернеться на батьківщину тільки після того, як російські загарбники окупують Київ. Також він заявив, що незабаром отримає російський паспорт. 

Юрій Бардаш / Скріншот

Раніше УНІАН назвав зірок-зрадників, які вже отримали паспорт РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: