Лілі Джеймс зняли за поцілунками з одруженим колегою / Фото instagram.com/lilyjamesofficial

Голлівудську актрису 31-річну Лілі Джеймс "застукали" за поцілунками з одруженим колегою, 50-річним актором Домініком Вестом.

Пара насолоджується відпочинком у Римі, незважаючи на пандемію коронавірусу, повідомляє MailOnline.

Вони каталися на самокатах вуличками міста, обіймалися, вечеряли в ресторані. За словами джерел, Джеймс і Уест провели дві ночі в номері люкс в п'ятизірковому готелі Rocco Forte Hotel De La Ville з панорамним видом на місто.

Відео дня
Лілі Джеймс і Домінік Уест "закрутили" роман/ Фото spletnik.ru

Читайте такожУ Мережу виклали фото Джастіна Тімберлейка з ймовірною коханкою

У липні актори почали спільну роботу над екранізацією роману Ненсі Мітфорд "У пошуках любові" (The Pursuit of Love). Ймовірно, тоді ж і почалися їхні стосунки.

Уест перебуває в офіційному шлюбі з 2010 році. У нього четверо дітей від ландшафтного дизайнера і аристократки Кетрін Фіцджералд. Про їх розставання або ж розлучення публічно не оголошувалося.

Лілі, не роби цього. Він годиться тобі в батьки. Він одружений, і у нього є діти. Тікай звідти, - пишуть користувачі.

Дружина актора, за словами їхніх друзів, повністю розбита новиною. Вона нічого не підозрювала.

Кетрін бачила фотографії, і вона спустошена, тому що не знала, що щось відбувається. Вони були хорошою парою, тому це абсолютно несподівано. Вона думала, що у них був міцний шлюб, і тепер, напевно, все скінчено. Ось як вона відчуває себе зараз... Їм потрібно поговорити, але в даний момент вона позбулася дару мови, — сказала Інсайдер.

Вас можуть зацікавити інші зоряні новини: